Πώς αντιμετωπίζει δραστικά τον πονοκέφαλο η Υβόννη Μπόσνιακ;

Το Head X είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν για τον πονοκέφαλο. Η πρώτη καινοτομία του προϊόντος είναι η μορφή του. Είναι stick ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζεται εύκολα απευθείας στο μέτωπο και στην περιοχή των κροτάφων, παρέχοντας άμεσο και δραστικό αποτέλεσμα. Η δεύτερη καινοτομία του προϊόντος έγκειται στο βασικό δραστικό συστατικό του, τη μενθόλη.

Εξυπηρετεί ειδικά τους ανθρώπους που παρουσιάζουν δυσκολία στην κατάποση χαπιών. Χάρη στο μικρό μέγεθος του, τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσάντα. Παράλληλα, όσον αφορά τις γυναίκες, είναι τόσο διάφανο που δεν επηρεάζει καθόλου την εμφάνισή και το make up.

Η Υβόννη Μπόσνιακ έχει δείξει την προτίμησή της στο Head X για άμεση ανακούφιση από τον πονοκέφαλο. Έγραψε χαρακτηριστικά σε πρόσφατο post στο instagram «Αυτό το μικρό μαγικό stick με κάνει να χαμογελάω πλέον και με πονοκέφαλο! Το #headX με ανακουφίζει σε μόνο 10 λεπτά, με μια κίνηση! Δοκίμασε το αν έχεις πονοκεφάλους, όπως εγώ, θα με ευγνωμωνείς!»

Το Head X είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα σε όλα τα φαρμακεία, στα καταστήματα HONDOS CENTER καθώς και στα καταστήματα της αλυσίδας Μασούτης.