Παρασκευάς Φορολογάς: Η άλλη όψη της καραντίνας!

Διανύοντας μια πρωτόγνωρη κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες τόσο σε εθνικό όσο και παγκόσμιο επίπεδο, ακούμε συχνά να γίνεται λόγος για την αδράνεια στην οποία μας βυθίζει η επιβολή όλων αυτών των προληπτικών μέτρων προστασίας.

Αρκετοί γύρω μας αντιμετωπίζουν την περίοδο της καραντίνας σαν μια μεγάλη παύση από την κανονική τους ζωή, η οποία τους καταπιέζει και τους βυθίζει σε νωθρότητα και κακή διάθεση.

Αυτό όμως είναι κάτι που σίγουρα δεν συνέβη στην περίπτωση του Παρασκευά Φορολογά! Ο Παρασκευάς βλέπετε είναι ένα ολοκαίνουργιο επιχειρηματικό project το οποίο αναπτύχθηκε το διάστημα αυτό του εγκλεισμού και παρουσιάστηκε επίσημα στο κοινό πριν λίγες ημέρες.

Πρόκειται στην ουσία για ένα ψηφιακό λογιστικό γραφείο αποκλειστικά για Φυσικά Πρόσωπα, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες από εμάς να εκτελούμε όλες τις βασικές λογιστικές μας υποχρεώσεις, όπως η ετήσια Δήλωση Εισοδήματος, με πραγματικά ελάχιστο κόστος.

Εμπνευστής της ιδέας και ο άνθρωπος πίσω από τον Παρασκευά και την περσόνα του, είναι ο Κωνσταντίνος Ράικος. Ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει καλά τι θα πει εγκλεισμός αι καραντίνα, αφού το 2017 και σε ηλικία μόλις 32 ετών χρειάστηκε να νοσηλευτεί για περισσότερους από 10 μήνες σε αυστηρά ελεγχόμενο περιβάλλον, δίνοντας τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Κατά τη διάρκεια της προσωπικής του καραντίνας αντιλήφθηκε τη δύναμη της ψηφιακής διαχείρισης των οικονομικών του αλλά και των επιχειρήσεών του.

Τότε ξεκίνησε να πλάθεται στο μυαλό του για πρώτη φορά, ανάμεσα σε άλλα επιτυχημένα project που υλοποιήθηκαν άμεσα, ο λογιστή Παρασκευάς από την Τρίπολη. Τρία χρόνια μετά, σε μια παρόμοια κατάσταση κατάφερε να τον εξελίξει και να του δώσει ζωή!

Πλέον μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Παρασκευά Φορολογά paraskevasforologas.gr
και να του στείλετε όλες σας τις απορίες, ενώ σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή σε App Store και Play Store.

Η ιστορία του Παρασκευά Φορολογά μας διδάσκει ότι η έμπνευση και η δημιουργικότητα μπορούν να προκύψουν ακόμη και μέσα στις πιο δύσκολες καταστάσεις, αρκεί να πιστέψουμε στο όραμά μας και να επενδύσουμε σε αυτό!

Δείτε εδώ το video του Παρασκευά Φορολογά: https://www.youtube.com/watch?v=K6f6v1YebzI