Παπακωνσταντίνου – Ράντου: Σε σπάνια κοινή βραδινή έξοδο με Αδαμαντίδη – Καψάλη – Στανίση

Μία σπάνια, κοινή δημόσια εμφάνιση, πρώτο τραπέζι πίστα στο Vegas Live Stage, έκαναν την περασμένη Παρασκευή, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου.

Αν και δεν μας έχουν συνηθίσει σε κάτι τέτοιο, το αγαπημένο ζευγάρι, θέλησε μαζί με φίλους τους, να τ διασκεδάσουν στα μπουζούκια, απολαμβάνοντας το μοναδικό πρόγραμμα που παρουσιάζουν, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Γιάννης Καψάλης και η Κατερίνα Στανίση.

https://fb.watch/oaUiDpVRMq/

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, και η Ελένη Ράντου, έχοντας μία σημαντική φιλική σχέση, με την πρώτη κυρία του λαϊκού πενταγράμμου, Κατερίνα Στανίση, την τίμησαν με την παρουσία τους, και την απήλαυσαν στο έπακρον, όπως αντίστοιχα καi τον Θέμη Αδαμαντίδη, με τον οποίο ο σπουδαίος ερμηνευτής-τραγουδοποιός, είχαν ενώσει τις φωνές τους, στο ντουέτο, «Τέρμα τα παιχνίδια», ενώ ξεφάντωσαν και με το λαϊκό-δημοτικό πρόγραμμα, του Γιάννη Καψάλη.

Το ζευγάρι, καθόλη την διάρκεια της βραδιάς, δεν σταμάτησαν να δείχνουν το πόσο ευτυχισμένοι είναι, τραβώντας πάνω τους, όλα τα βλέμματα. Την στιγμή δε, που η Κατερίνα Στανίση, έδωσε το μικρόφωνο, στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του, «σείστηκε», το Vegas Live Stage, με τον κόσμο, να τον χειροκροτεί και να τον αποθεώνει.