Πάνος Πατέλλης: νέο μουσικό κομμάτι με τίτλο: “Μην πας στον άλλον”

Ο τραγουδιστής Πάνος Πατέλλης ετοίμασε το νέο του μουσικό κομμάτι με τίτλο: “Μην πας στον άλλον” το οποίο παίζει ακούγεται δυνατά και η καψούρα που βγάζει χαρίζεται δωρεάν εκεί που πρέπει και χρειάζεται. 

Με καλοκαιρινή διάθεση και κλίμα ανέβηκε στις 01-06-2024 στο κανάλι του στο YouTube και έχει ήδη ξεπεράσει μέχρι στιγμής τις 11.000+ χιλιάδες προβολές μέχρι στιγμής και συνεχίζει να ανεβαίνει κι άλλο με τον καιρό. 

Συνεργάτης για δεύτερη φορά ήταν ο Γιώργος Καραδημήτρης ο οποίος είναι αυτός που έγραψε το πρώτο κομμάτι του Πάνου με τίτλο “Σε ερωτεύτηκα” το 2016 από το οποίο έμειναν πάρα πολύ ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι  οι δύο τους για αυτό και ξανά συνεργάστηκαν και τώρα επίσης είναι και καλοί φίλοι μεταξύ τους εδώ και χρόνια.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκαν στην Ξάνθη και μέσα στην παλιά πόλη αυτής με τις μοναδικές γραφικές γειτονιές και σοκάκια βγαλμένα από άλλες εποχές που παραμένουν μέχρι τα σημερινά χρόνια και στην περιοχή Λειβαδίτης που είναι σε πιο μακρινή χιλιομετρική απόσταση άλλα το περιβάλλον και η τοποθεσία άξιζε γιατί το καταπράσινο δάσος με τα πανέμορφα μονοπάτια τα δέντρα και τον υπέροχο καταράχτη ύψους 40 μέτρων είναι αυτά που απογείωσαν τα πλάνα της παραγωγής έκλεψαν και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο και το κοινό. 

Ο ίδιος μάς είπε ότι ήταν μια φανταστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ στην ζωή του και χαίρεται τόσο πολύ που την μοιράστηκε μαζί με φίλους και συνεργάτες και συντελεστές. 

Παρόλη την μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία που είχε η ομάδα γιατί χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα σε αυτά τα μέρη  άξιζε όπως αναφέραμε γιατί το αποτέλεσμα ήταν αυτό που έπρεπε να είναι επαγγελματικό και ποιοτικό μέχρι τέλους. 

Ο Πάνος, μάς δήλωσε επίσης ότι ήθελε να είναι αρκετά προσεγμένη σε όλο το μέρος η φάση της παραγωγής αλλά έδωσε φυσικά και  ιδιαίτερη προσοχή στην μουσική ενορχήστρωση καθώς επέλεξε έμπειρους  επαγγελματίες τεχνικούς και προγραμματιστές καθώς επίσης και πάρα πολύ κάλους επαγγελματίες μουσικούς που έπαιξαν και έδωσαν με την σειρά τους τον καλύτερο εαυτό τους και την καλύτερη απόδοση  στο κομμάτι. 

Τέλος είπε ο Πάνος: “ένα όχι απλά μεγάλο αλλά τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές και συνεργάτες μου που έδωσαν μαζί με εμένα τον καλύτερο ευατό τους με ψυχή και καρδιά και αυτό είναι ολοφάνερο στο τελικό αποτέλεσμα να είστε όλοι πάντα καλά με υγεία στην ζωή σάς”.

Μουσική-Στίχοι-Σκηνοθεσία: Γιώργος Καραδημήτρης 

Βοηθός σκηνοθέτη: Χαράλαμπος Βογιατζής

Ενορχήστρωση- Προγραμματισμός: Προκόπης Παπαδόπουλος

Mixing-Mastering: Γιάννης Κιρπατσάς 

Φιλική συμμετοχή: Αγγελική Καραϊσαριδου Γιώργος Κυνηγόπουλος

Εμείς εδώ από το polismagazino ευχόμαστε σε όλους και ειδικά στον Πάνο Πατέλλη καλοτάξιδο να είναι λοιπόν το καινούργιο του κομμάτι και κάθε επιτυχία σε αυτό τις καλύτερες ευχές μας για να φτάσει ψηλά και εκεί που του αξίζει να βρίσκεται.