Γαστρονομική εμπειρία που παντρεύει την Ασιατική & Μεσογειακή κουλτούρα στο Κεφαλάρι

Το Cash Restaurant Bar, τo εντυπωσιακό νεοκλασικό του Κεφαλαρίου, στο νούμερο 54 της οδού Δηληγιάννη, έχει σημαδέψει τη νυχτερινή ζωή στο βόρειο κομμάτι της πόλης και συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό. Με ανανεωμένη κουζίνα και διάθεση, η ομάδα Cash είναι πάντα έτοιμη να γεμίσει τις νύχτες σας με αξέχαστες εμπειρίες και να σας χαρίσει νέες αναμνήσεις.

Το φετινό concept του Cash Restaurant αποτελεί μία ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης, με φαγητό, ποτό και μουσική.

Στο πρώτο επίπεδο του νεοκλασικού, στο εστιατόριο του Cash, οι έντονες και εξωτικές γεύσεις πρωταγωνιστούν σε ένα ανανεωμένο menu με επιρροές από τη Μεσογειακή κουλτούρα σε συνδυασμό με την Ασιατική. Το φαγητό αποτελεί και φέτος κύριο συστατικό της εμπειρίας Cash, ενώ όλο το concept υπογράφει ο ταλαντούχος επιχειρηματίας Γιάννης Μωράκης, ανανεώνοντας τη διασκέδαση στα Βόρεια. O ταλαντούχος Chef Βαγγέλης Λεούσης παίρνει τα ινία και μας υποδέχεται και αυτή τη σεζόν στο Cash Restaurant Bar ταξιδεύοντάς μας με νέα πιάτα που παντρεύουν την Ασιατική Fusion κουζίνα με τη Μεσογειακή παράδοση στη μαγειρική. Πιάτα, όπως η σαλάτα με tataki τόνου και αβγό, τα mini-burger με ταρτάρ μόσχου, αλλά και οι πατάτες causas με κοτόπουλο είναι μέσα στις πρώτες επιλογές. Στον κατάλογο των γλυκών ξεχωρίζει το Yuzu Budha Cheesecake για την ανεπανάληπτη γεύση και υφή του αλλά και για την τόσο πρωτότυπη εμφάνιση του.

Για τους λάτρεις των cocktails, o μοναδικός Σπύρος Κερκύρας δίνει την υπογραφή του στην ολοκαίνουργια λίστα cocktails. Για τους λάτρεις του κρασιού, ο ξεχωριστός χώρος φύλαξης που έχει δημιουργηθεί στο εστιατόριο, φιλοξενεί μοναδικές ετικέτες και προελεύσεις που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν.

Όλες οι παραπάνω εικόνες και εμπειρίες, μαζί με φιλικά πρόσωπα, έντονα συναισθήματα και μοναδική ατμόσφαιρα, ξετυλίγονται στο πρώτο επίπεδο νεοκλασικού κτιρίου. Το Cash στο Κεφαλάρι υπόσχεται να σας μεταφέρει σε μία σύγχρονη εκδοχή της παλιάς και αγαπημένης διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 212 100 4772
Facebook: http://Cash Restaurant Bar
Instagram: cash_athens