Ο Σάκης Χαβιάρας με νέο τραγούδι από τον Βασίλη Καρρά

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Σάκης Χαβιάρας μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο “Για ποια αγάπη μου μιλάς” του οποίου την μουσική και τους στίχους υπογράφει ο αγαπημένος σε όλους Βασίλης Καρράς. Μια ευχάριστη έκπληξη από τον Σάκη Χαβιάρα ο οποίος είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν σταθερά ανοδική πορεία και έχει αγαπηθεί πολύ από το ευρύ κοινό. Εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια στην Θεσσαλονίκη στο Άβατο Live Stage όπου γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία!

ΣΑΚΗΣ ΧΑΒΙΑΡΑΣ / ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
“ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ” (Μουσική/Στίχοι: Βασίλης Καρράς)
https://www.youtube.com/watch?v=M_AmYzS_TeM&t=9s

Λίγα λόγια για τον Σάκη Χαβιάρα:

Ο καλλιτέχνης Σάκης Χαβιάρας, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά στο Άβατο live stage στην Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή & Σάββατο, αλλά από πιο παλιά με την συνεχή 8ετή συνεργασία που είχε με τον EΡΩΤΙΚΟ MARE όπου οι εμφανίσεις του, κυριολεκτικά άφησαν εποχή.
Έχει καταφέρει αδιαμφισβήτητα και αποδεδειγμένα να εδραιωθεί ως ο πιο ευέλικτος και πολυδιάστατος ερμηνευτής και performer στη Βόρεια Ελλάδα “μαγεύοντας” το κοινό με τον ιδιαίτερο τρόπο ερμηνείας του μέσα από διαφορετικά είδη μουσικής για όλες τις ηλικίες, με αποτέλεσμα να ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές!
Επίσης, ακόμα ένα δυναμικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του είναι η ικανότητά του να ψυχαγωγεί και να επικοινωνεί ουσιαστικά με το κοινό.
Έχει συνεργαστεί ως βασικός ερμηνευτής αλλά και σε opening act με καταξιώμενους καλλιτέχνες όπως τους Αδελφούς Κων/νο & Ματθαίο Τσαχουρίδη, την Διεθνούς φήμης συνθέτρια και σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια, τον συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργο Σαμπάνη καθώς και με κορυφαίους Έλληνες σολίστες μουσικούς.
Περισσότερες πληροφορίες για την καλλιτεχνική του πορεία και για την δισκογραφία του στο Official website http://www.sakischaviaras.gr .
FB page: Sakis Chaviaras Official