Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο Art Podcast #47 

“Υπήρξα πολύ τυχερός γιατί δεν έχω συμμετάσχει σε καμία παράσταση, σε καμία δουλειά που να μην το ήθελα”

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για μια ολόκληρη πορεία από παιδί εώς τώρα στη Γιώτα Τσιμπρικίδου, ερχόμενος και από το Ιράν και αναφερόμενος με ενθουσιασμό στη συμμετοχή του σε μια τεράστια παραγωγή, σε μια σειρά ιστορική – της εποχής της βυζαντινής αυτοκρατορίας – με προεκτάσεις φιλοσοφικές και θρησκευτικές. Παρουσιάζει τον ρόλο που ενσαρκώνει και που θα είναι σταθμός στην πορεία του, ενώ παράλληλα εξηγεί πώς επιλέχθηκε και «δείχνει» με αγάπη τις ελληνικές τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε στο παρελθόν που πουλήθηκαν στο Ιράν κι έτσι έχει ένα μεγάλο fan club εκεί! Το ίδιο άλλωστε είχε γίνει και με την συγκινητική ταινία μικρού μήκους «Τι είναι αυτό;» που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και εκεί!

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αναφέρεται στα ερεθίσματα Τέχνης που είχε μέσα στην οικογένειά του, τις σπουδές Φυσικής και τη μαθητεία του δίπλα σε κορυφαίους δασκάλους υποκριτικής στη σχολή του Κώστα Καζάκου. Η ευκαιρία που του δόθηκε με το «Σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου, η υπέροχη συνεργασία με την Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η συνέχεια με τους Έλενα Ακρίτα και Γιώργο Κυρίτση σε σειρές με απίστευτη τηλεθέαση και παράλληλα ρόλοι στο θέατρο που αγαπά!

Άκου την Τέχνη : https://open.spotify.com/episode/3zF7GMozSx44Vx8enVt1qi?si=4491489fcf0e449f (direct Spotify link του επεισοδίου) https://artpodcast.gr/47-panagiotis-bougiouris/ (podcast page) https://artpodcast.gr/blog-panagiotis-bougiouris/ (dedicated blog post )