Η Αγγελική Καραπάνου στη μουσική σκηνή Σφίγγα – Πέμπτη 7 Απριλίου

«Μπάρκο 15»

Φορτώνοντας στο καράβι του ονείρου… 15 τραγούδια σε στίχους της Αγγελικής Καραπάνου, σας περιμένουμε την Πέμπτη 7 Απριλίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα να ταξιδέψουμε μαζί στη μουσική παράσταση «Μπάρκο 15»!

Συνοδοιπόροι της Αγγελικής Καραπάνου οι ερμηνευτές Τάκης Κωνσταντακόπουλος, Βαγγέλης Κορομηλής, Αχιλλέας Μωραΐτης, Γιάννης Σωτηρόπουλος, Μαρία Κανελλοπούλου και Γιώργος Ντόβολος.

Οι μουσικοί που θα πλαισιώσουν τη βραδιά είναι οι Αρετή Κοκκίνου, Στέφανος Χατζηαναγνώστου, Ελένη Φουρλάνου, Βάγιος Τσατσαλίδης και Βαγγέλης Κωνσταντινόπουλος. Ομιλητές της βραδιάς είναι η συγγραφέας-διανοήτρια Παναγιώτα Μπλέτα και ο δημιουργός της εταιρίας «Καθρέφτης ήχων αληθινών» Μωυσής Ασέρ.

Λίγα λόγια για την Αγγελική Καραπάνου

Η Αγγελική Καραπάνου, δασκάλα στο επάγγελμα, είναι ποιήτρια και στιχουργός. Στίχους της έχουν μελοποιήσει στη δισκογραφία ο Πέτρος Θεοτοκάτος, ο Χρήστος Γιαννόπουλος, ο Γιώργος Αλτής και ο Αχιλλέας Μωραΐτης. Τον ποιητικό της λόγο έχουν τραγουδήσει οι Βασίλης Καζούλης, Τάκης Κωνσταντακόπουλος, Μαρία Κανελλοπούλου, Βαγγέλης Κορομηλής και Σοφία Μέρμηγκα.

Τον Μάρτιο του 2020 εκδόθηκε το άλμπουμ “Κάβο Αμόρε” με δώδεκα δικά της μελοποιημένα στιχουργήματα, σε μουσική του νέου συνθέτη Χρήστου Παπανίκου και συμμετοχή διαφόρων αξιόλογων ερμηνευτών. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το άλμπουμ του Αχιλλέα Μωραΐτη “Σκαρίφημα” με δυο στιχουργήματα δικά της.

Ποιήματα και διηγήματά της έχουν συμπεριληφθεί σε ανθολογίες, ενώ είναι υπό έκδοση το πρώτο της  μυθιστόρημα “Η υποψήφια”. Είναι δημιουργός του πολιτιστικού ιστότοπου ΕΝΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ.

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149

sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 20.30

Είσοδος ελεύθερη

facebook: https://www.facebook.com/sfigamusictheatre

instagram: https://www.instagram.com/sfigamusictheatre_official/