Ο οίκος μόδας Kathy Heyndels παρουσίασε τις μοναδικές δημιουργίες του στο AXDW

Η Kathy Heyndels παρουσίασε τη συλλογή της “Cowns & Wedding” SS2021, στα πλαίσια του AXDW σε ένα εντυπωσιακό shooting show στον Εθνικό κήπο.

Μια couture σειρά που συνδυάζει φινέτσα και ρομαντισμό και αποπνέει έντονη θηλυκότητα. Τα υπέροχα φορέματα από μεταξωτές αέρινες μουσελίνες και σκληρά υφάσματα, σε έντονα και ευφάνταστα χρώματα έκαναν τα μοντέλα να μοιάζουν με νεράιδες.

Τα νυφικά της συλλογής είναι εντυπωσιακά σχεδιασμένα με κομψότητα και καθαρές γραμμές, με ανοιχτή πλάτη και τονισμένα ανοίγματα στο πόδι για μοναδικές εμφανίσεις, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα με μοναδικό τρόπο.
Στην AXDW παρουσιάστηκε και η νέα Athleisure & Streetwear “Free to move” σειρά με την υπογραφή Kathy Heyndels by Marios Togos, γιός του ιδιοκτήτη του οίκου Γιάννη Τόγκου.

Στη συλλογή αυτή το streetwear αποκτά luxury υπόσταση και συνδυάζει το φούτερ, την ποπλίνα και το δέρμα με neon λεπτομέρειες. Σχεδιασμένη με κοινά στοιχεία για άντρες και γυναίκες, σε ένα δυναμικό, active και neon fashion style.

Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μαύρο και συμπληρώνεται μρ 3D flowing λεπτομέρειες σε συνδυασμούς υφασμάτων με γεωμετρικές γραμμές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην παρουσίαση του οίκου Kathy Heyndels συμμετείχαν και γνωστά μοντέλα από το Poland’s Next Top Model.