Ο Καρόζας Αλέξανδρος συμμετέχει με την ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ στην Art Thessaloniki

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ στην Art Thessaloniki σταθερά συνεχίζει να “φλερτάρει” με πρωτοποριακά πρότζεκτ τα οποία εμπνέεται επιμελείται και παρουσιάζει η ζωγράφος Χρύσα Μπαρζόκα. www.facebook.com/chris.alevra

https://www.facebook.com/epimonitexni/?ti=as https://www.facebook.com/ArtThessalonikiFair/

Έργα συλλογικότητας, σύγχρονων & διεθνούς φήμης εικαστικών απαρτίζουν αυτή την επιτυχημένη πορεία. Έχουμε την ευκαιρία να θαυμάζουμε και τις δικές σας αυθεντικές δημιουργίες στο πρότζεκτ της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ αυτή την φορά στη διεθνή Art Thessaloniki που διοργανώνει στην πόλη μας ο καλλιτεχνικός της διευθυντής Παντελής Τσάτσης. www.facebook.com/pantelis.tsatsis

Είστε ένας καλλιτέχνης που συμμετέχετε στην εικαστική σκηνή με την ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ και αυτή τη φορά στη διεθνή art Thessaloniki contemporary art. Τι αφορά το έργο που θα δούμε; Τα έργα αυτά αποτελούν στιγμές και ψυχικές καταστάσεις της μέχρι τώρα ζωής μου “μεταφρασμένες” με χρώματα και σχήματα.

Θα θέλατε να μας διηγηθείτε ένα μικρό χρονικό από το ξεκίνημά σας έως σημερα; Απο μικρό παιδί η ζωγραφική ήταν ενα παίχνιδι για εμένα. Μετά την εφηβεία όμως άρχισε να γίνεται ανάγκη και να καταλαβαίνω όλο και περισσότερο οτι αυτός ο τρόπος έκφρασης θα με συντροφεύει για την υπόλοιπη ζωή μου. Άλλες φορές μοναχικά και χαμηλοφωνα και άλλες φορές με σημαντικές εκθέσεις οπως η Αrt Thessaloniki contemporary art. Προσπαθώ να μένω δημιουργικός και ενθουσιασμένος με τη μαγεία της ζωγραφικής.

Γνωρίζετε το θέμα πριν ξεκινήσετε τη φιλοτέχνηση ενός έργου ή ξεκινάτε και εμπνέεστε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας; Η αλήθεια είναι ότι η έμπνευσή μου ξεκινάει σαν μια μικρή σπίθα και συνήθως καταλήγει σε μια εξαπλωμένη πυρκαγιά. Γενικά τα έργα μου συχνά ερωτοτροπούν με την τέχνη του αυτοσχεδιασμού.

Αν ντύνατε με μουσική το έργο σας, το οποίο θα δούμε στην Art Thessaloniki, ποια θα ήταν; Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το “Hey You” των Pink Floyd. Οπότε μάλλον αυτή θα ήταν η επιλογή μου.

Σας αρέσει να ακούτε μουσική όταν δημιουργείτε; Τι είδους προτιμάτε; Πάντα ακούω μουσική όταν ζωγραφίζω. Συνήθως ακουω Jazz Blues ή Κλασσική μουσική.

Τι σημαίνει για εσάς η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ; Ανατροπή, αναγέννηση, ελευθερία, εκφρασή, αντίδραση, δημιουργία.

Ποια χώρα είναι αυτή που θα επισκεφθείτε πρώτα στην Art Thessaloniki; Το βέβαιο είναι ότι ανυπομονώ να δω τη δουλειά όλων των συμμετεχόντων ανεξαρτήτου σειράς.

Πως νοιώθετε που συμμετέχετε σε αυτή τη γιορτή της Τέχνης; Περήφανος ευλογημένος και τυχερός.

Χορηγός επικοινωνίας
polismagazino.gr