«Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο»

Από το Θίασο Σκιών του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος είναι γνωστός για την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός  αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του. Φέτος, λοιπόν παίρνει θέση πίσω από τον μπερντέ και στήνει το δικό του Θίασο Σκιών με ένα εξίσου πληθωρικό και σαρωτικό λαϊκό ήρωα: Τον Καραγκιόζη!

Στην παράσταση: «Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο», ο Καραγκιόζης καλείται να στήσει –τι άλλο; – ένα Ωδείο και ο Αλκιβιάδης βρίσκει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα μουσικά όργανα μέσα από τους αγαπημένους ήρωες της λαϊκής μας παράδοσης με ζωντανή μουσική και φρέσκια ματιά. Ο μπάρμπα-Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Νιόνιος, ο Σταύρακας και τα Κολλητήρια, όλοι θέλουν να συμμετέχουν και να διδάξουν κι αυτοί στο ασυνήθιστο αυτό Ωδείο καταλήγοντας να τραγουδάνε όλοι μαζί: παιδιά, γονείς και φιγούρες σαν μια παρέα.

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ” το μοναδικό θέαμα στην Ελλάδα σε γιγαντοοθόνη με μεγαλοφιγούρες, του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, από την Κυριακή 13 Μαρτίου κάθε Κυριακή στις 17:30 στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Αυλαία.

Συντελεστές

Κείμενα Σκηνοθεσία

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Μουσική Επιμέλεια

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Ζωντανή Μουσική

Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος

Φωτογραφίες

Αγγελική Κοκκοβέ

Ήχος & Φως

Λεωνίδας Φουντούλης

Επικοινωνία

Κωνσταντίνα Νότε

Παραγωγή

ΑΥΛΑΙΑ ΜΚΟ

Διάρκεια 50′

Γενική Είσοδος 8€

Προπώληση στα Ταμεία του Θεάτρου, στο τηλέφωνο 210 4297771 & στο ticketservices.gr

Εισιτήρια online: https://bit.ly/Karagiozis_Avlaia_Tickets

Δείτε το trailer: https://bit.ly/Karagiozis_Trailer

Για τη διεξαγωγή της παράστασης εφαρμόζονται στον χώρο τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την

Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών).

Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.