Οι Rebeti στη Μουσική Σκηνή ΙΛΙΟΝ Plus

25 Δεκεμβρίου 2022

Διαδικτυακή Προπώληση: VIVA.GR

Οι Rebeti επιστρέφουν στη μουσική σκηνή ‘’ΙΛΙΟΝ Plus’’ στην Αθήνα για μια εορταστική παράσταση ανήμερα των Χριστουγέννων.

Παρουσιάζουν επιλεγμένα τραγούδια από την ρεμπέτικη σκηνή και το ελληνικό λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι, αποδίδοντάς τα με τον χαρακτηριστικό γραμμοφωνικό ήχο των Rebeti και τις εξαιρετικές ενορχηστρώσεις τους. Η παράσταση περιλαμβάνει και τραγούδια- συνθέσεις των μελών του σχήματος, εκ των οποίων ορισμένα ανέκδοτα.

Το νέο σχήμα αποτελείται από την Αυγερινή Γάτση, τον Φώτη Βεργόπουλο, τον Γιάννη Κάτο και τον Κωστή Κωστάκη. Το κοινό τους όραμα για ελευθερία στην έκφραση και η αλληλεπίδρασή τους στην παραγωγική διαδικασία, τους ώθησαν στη δημιουργία ενός ιδιαίτερου project.
Τα μέλη του σχήματος είναι γαλουχημένα με ρεμπέτικα και παραδοσιακά ηχοχρώματα, ενώ παράλληλα ενδιαφέρονται για νέες προκλήσεις με στόχο να αναδείξουν τις δικές τους δημιουργίες.

Μέλη των Rebeti: Αυγερινή Γάτση – ακορντεόν
Φώτης Βεργόπουλος – τρίχορδο μπουζούκι
Γιάννης Κάτος – Κοντραμπάσο
Κωστής Κωστάκης – κιθάρα

Οργάνωση Παραγωγής: Artonica Productions

Πληροφορίες
– Γενική Είσοδος: 8 €
– Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva.
– Το εισιτήριο καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας: 8€ (πρώτο ποτήρι μπύρα / κρασί) ή 10€ (πρώτο ποτό).
(Δεύτερο ποτήρι μπύρα / κρασί : 6€, δεύτερο ποτό: 8€)
– Για την διευθέτηση των θέσεων καθημένων σε τραπέζια, επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων σας στο 2108824383 ή στο 6983600510.
– Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Τηλ: 2108824383, 6983600510