Οι ENORASIS κάθε Σάββατο και Κυριακή στο πλευρό του ΗΛΙΑ ΒΡΕΤΤΟΥ και της DEMY στο Mezzo Athens

Λαμπερή πρεμιέρα πραγματοποίησαν οι ENORASIS στο Mezzo Athens Party Stage το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο πλευρό του Ηλία Βρεττού και της Demy! Το συγκρότημα έκπληξη από την Αθήνα έρχεται με φόρα και με νέο single “Η Αλήθεια Μου” να ξεσηκώσει με την ενέργεια και τις δυνατές του ερμηνείες το κοινό, κερδίζοντας επάξια τον χαρακτηρισμό, ως το “next big thing” στην νυχτερινή διασκέδαση!

Παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ένα δυναμικό μείγμα από pop, rock και Dance επιτυχίες, προκάλεσαν αίσθηση και ταρακουνήσαν με τους ρυθμούς τους, τον νέο και τόσο εκλεπτυσμένο χώρο του Mezzo Athens Party Stage!
Μέσα από το φωτογραφικό υλικό της πρεμιέρας μπορείτε να ζήσετε νοερά και εσείς μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές των ENORASIS on stage και να κλείσετε το ραντεβού σας με την διασκέδαση για το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Mezzo Athens Party Stage!

Κάθε Σάββατο στις 23:00 και τις Κυριακές στις 21:00, ο πανέμορφος χώρος του Mezzo Athens Party Stage ανοίγει τις πόρτες του και χαρίζει μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης!

ENORASIS
Instagram: https://www.instagram.com/enorasis_official
Facebook page: https://www.facebook.com/theband.enorasis

ΕNORASIS Line Up:
Γιώργος Ελευθεράκης (Φωνή)
Ευγένιος Ζαρκάδας (Κιθάρα – Φωνητικά)
Σωτήρης Στεφάνου (Τύμπανα – Φωνητικά)
Χρίστος Πυρρής (Μπάσο)
Κώστας Αλούπης (Πλήκτρα)