Νέα, θεματικά αυτοκόλλητα από την Chiquita, με έμπνευση από την άνοιξη, φιλοτεχνημένα από την καλλιτέχνιδα Michela Picchi

Η Chiquita γιορτάζει τον ερχομό της άνοιξης μέσα από μια ολοκαίνουργια σειρά αυτοκόλλητων σε συνεργασία με την Ιταλίδα καλλιτέχνη Michela Picchi, μέσα από την οποία, το εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητο μεταμορφώνεται με λαμπερές και πολύχρωμες πινελιές. Τα νέα, χαρούμενα σχέδια εκφράζουν την αναγέννηση, την ανάπτυξη, την αναζωογόνηση και την ευφορία μέσα από εντυπωσιακά χρώματα και ελκυστικά, ανοιξιάτικα μοτίβα που συμπληρώνουν ιδανικά τις λαμπερές κίτρινες μπανάνες Chiquita. Από αυτή την εβδομάδας και έως τα μέσα Απριλίου, τα limited edition αυτοκόλλητα θα κοσμήσουν περισσότερες από 200 εκατομμύρια μπανάνες Chiquita παγκοσμίως.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συνεργασία μου με την Chiquita, γιατί η γεμάτη ζωντάνια και δυναμική ταυτότητα της εταιρείας ταιριάζει απόλυτα με το στυλ μου. Με την άνοιξη να σηματοδοτεί τα νέα ξεκινήματα, αλλά και την έλευση πιο ζεστών ημέρων, το «πάντρεμα» των στοιχείων αυτών με τα αυτοκόλλητα ήταν από τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού, ώστε να διασφαλιστεί ότι κάθε αυτοκόλλητο θα αποπνέει τον ενθουσιασμό αυτής της υπέροχης εποχής,” δήλωσε η Michela Picchi.

Η Picchi είναι μια πολύ-θεματική καλλιτέχνης, γνωστή για τη χρήση έντονων χρωμάτων και την πειραματική προσέγγιση στα έργα της. Σε αυτή τη συνεργασία προσφέρει μια φρέσκια εκδοχή του κλασσικού μπλε αυτοκόλλητου της Chiquita, εκφράζοντας με τα σχέδιά της τα συναισθήματα της άνοιξης, που οι καταναλωτές νοσταλγούν κατά τους χειμερινούς μήνες.

“Γνωρίζουμε ότι οι καταναλωτές συχνά λαχταρούν τη ζεστασιά και τη λιακάδα που φέρνει η άνοιξη,” δήλωσε ο Jamie Postell, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Chiquita Β. Αμερικής. “Εκφράζοντας το τολμηρό και διασκεδαστικό πνεύμα της Chiquita, ελπίζουμε ότι τα σχέδια της Michela Picchi στα αυτοκόλλητά μας θα τους αναζωογονήσουν και θα τους προετοιμάσουν για να υποδεχτούν την άνοιξη.”

Για ακόμη μεγαλύτερη ανοιξιάτικη έμπνευση και για να βάλετε τα έντονα χρώματα της άνοιξης στα γεύματά σας, προτείνουμε να δοκιμάστε τις διασκεδαστικές συνταγές Colorful Fluffy Chiquita Banana Pancakes και Artsy Chiquita Banana Cupcakes!  

Για να μάθετε περισσότερα για τη νέα ανοιξιάτικη σειρά αυτοκόλλητων της Chiquita επισκεφτείτε τα www.chiquita.gr ή τις σελίδες μας σε Instagram και Facebook.

Σχετικά με τη Chiquita Brands International

H Chiquita αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία φρούτων που δεσμεύεται να παρέχει σε καταναλωτές και πελάτες σε σχεδόν 70 χώρες σε όλο τον κόσμο την υψηλότερη ποιότητα φρούτων και εξυπηρέτησης καθιστώντας την Chiquita την πρώτη σε προτίμηση μπανάνα. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Chiquita παράγει εκπληκτικά γευστικές και ανώτερης ποιότητας μπανάνες. Η εταιρεία δημιουργεί θετικό αντίκτυπο εφαρμόζοντας τις αρχές της βιωσιμότητας σε όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες υπό την πρωτοβουλία «Πίσω από το Μπλε Αυτοκόλλητο». Το εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητο της Chiquita αποτελεί απόδειξη για φρούτα υψηλής ποιότητας, καθώς επίσης και για την ακλόνητη δέσμευση για βιώσιμη καλλιέργεια και βιοποικιλότητα, αλλά και για την φροντίδα των κοινοτήτων στις οποίες βρίσκονται οι φάρμες μπανάνας. Οι πεντανόστιμες και βολικές μπανάνες Chiquita είναι άπαχες, δεν έχουν χοληστερίνη και αποτελούν μια εξαιρετική πηγή καλίου, φυτικών ινών και βιταμίνης Β6. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: https://www.chiquita.gr/