Μιλτιάδης Κολιαδήμας «Μακρινό ταξίδι»

Ο Μιλτιάδης Κολιαδήμας κάνει τα πρώτα του επίσημα δισκογραφικά βήματα παρουσιάζοντας το πρώτο του digital single με τίτλο «Μακρινό ταξίδι».

Πρόκειται για ένα τραγούδι με νοσταλγική διάθεση, όπου στοιχεία alternative, jazz και ελληνικού ροκ πλαισιώνονται από μια παθιασμένη ερμηνεία και το πολύ ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό ηχόχρωμα της φωνής του Μιλτιάδη Κολιαδήμα.

Το τραγούδι «Μακρινό ταξίδι» που εκφράζει την γλυκόπικρη αίσθηση της ξενιτιάς, έχει σημαδιακό χαρακτήρα για τον ίδιο. Επί μία εικοσαετία ταξίδεψε κυριολεκτικά σε όλες τις γωνιές της γης όπου και εργάστηκε σε πολυεθνικές ξενοδοχειακές μονάδες και ονομαστά εστιατόρια, εδραιώνοντας μια ζηλευτή καριέρα στο χώρο της εστίασης. Όμως, παρά την σταθερά ανοδική επαγγελματική του πορεία στο εξωτερικό, αλλά και με την μακροχρόνια αγάπη του για τη μουσική πάντα μέσα στις βαλίτσες του, το 2018 αποφάσισε να επιστρέψει οριστικά στον τόπο καταγωγής του, τη Ζαχάρω Ηλείας, και να ανοίξει το μουσικό εστιατόριο «Πεντάγραμμο». Χαράζοντας παράλληλα τα πρώτα του βήματα ως τραγουδοποιός, συνέθεσε μια ενότητα τραγουδιών υπό τον τίτλο «Πολιτισμένες Εξορίες», εκ των οποίων παρουσιάζει πρώτο το «Μακρινό ταξίδι». Όλα τα τραγούδια πλην ενός που έχει συνθέσει ο αδελφός του, Χάρης, είναι σε στίχους και μουσική του ιδίου. Με αφετηρία ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών, ο Μιλτιάδης Κολιαδήμας εξερευνεί το δικό του προσωπικό ύφος και ξεκινά το δικό του «μακρινό ταξίδι» στα εγχώρια μουσικά δρώμενα.

Καλή ακρόαση!

Μακρινό ταξίδι

Στίχοι, μουσική, ερμηνεία: Μιλτιάδης Κολιαδήμας 

Συμμετέχουν: Γιάννης Καρανάσιος: Σαξόφωνο
Βασίλης Τσεντούρος: Τύμπανα, μπάσο, ακουστική κιθάρα, πλήκτρα, Programming
Χρήστος Κιουρτίδης: Ηλεκτρική κιθάρα
Ρένια Μαυρομάτη: Φωνητικά – Βοηθός παραγωγής

Follow Miltiadis Koliadimas: https://www.facebook.com/miltiadismusic https://www.facebook.com/5grammo

Enter Final Touch, a Walnut Entertainment Label: https://www.facebook.com/finaltouch.gr http://www.instagram.com/finaltouchgr

https://www.youtube.com/watch?v=U7QshqOllfw