Μάκης Μόσχος: “Η μουσική είναι τρόπος ζωής… Σε κερνάει υπέροχα συναισθήματα”

“Η Μουσική παιδεία παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή μας. Χαίρομαι που η χώρα μου είναι γεμάτη από ωδεία, μου αρέσει όταν βλέπω τα μικρά παιδιά να ασχολούνται με τη μουσική.”

Ποιά είναι η πρώτη σας Μουσική ανάμνηση; Η πρώτη μου μουσική ανάμνηση που δεν θα την ξεχάσω ποτέ και θα την έχω για πάντα μαζί μου, ήταν όταν ανέβηκα στην σκηνή για πρώτη μου φορά με 5000 θεατές. Ήταν πολύ όμορφη η εμπειρία, θα ήθελα πάρα πολύ στο μελλον να την ξαναζήσω.

Ποιον καλλιτέχνη θαυμάζετε και με ποιον Μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Αγαπημένοι μου καλλιτέχνες Χρήστος Μάστορας, Νότης σφακιανάκης, Δήμος Αναστασιάδης και αρκετοί ακόμα θα μπορούσα να πώ. Μουσικοί καλλιτέχνες Σταμάτης Κραουνάκης καταπληκτικός μουσικός καλλιτέχνης!!

Ποιά είναι η άποψή σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Ναι μου αρέσουν τα τηλεοπτικά Μουσικά παιχνίδια ίσως στο μέλλον να περάσω και από αυτή την πόρτα!
Θα ήθελα άπειρες συνεργασίες γιατί όπως σας είπα η Ελλάδα γεννάει υπέροχους καλλιτέχνες και όχι μόνο στο είδος της μουσικής!! Δεν νομίζω πώς υπάρχει άνθρωπος που να του αρέσει μόνο ένας καλλιτέχνης.

Γιατί χρειάζεται η μουσική παιδεία; Είναι πολυτέλεια ή ανάγκη; Η Μουσική παιδεία παίζει μεγάλο ρόλο στην ζωή μας. Χαίρομαι που η χώρα μου είναι γεμάτη από ωδεία, μου αρέσει όταν βλέπω τα μικρά παιδιά να ασχολούνται με την μουσική, η μουσική είναι ένας τρόπος ζωής σε κερνάει υπέροχα συναισθήματα!!!

Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Τα μελλοντικά μου μουσικά σχέδια είναι αρκετά, ήδη αυτόν τον καιρό βρίσκομαι στο orangestudio με τον παραγωγό φίλο μου και συνεργάτη Γιώργο Γιαννικόπουλο και ετοιμάζουμε πολύ όμορφες μουσικές διαδρομές!!