Κώστας Γόνης: “…Σε πολύ μεγάλο βαθμό είδαμε πολιτιστική επικοινωνία μέσω διαδικτύου ακόμα και με πασίγνωστους, αγαπημένους καλλιτέχνες που επικοινωνούσαν με θαυμαστές…”

Ο Κώστας Γόνης: dj-ηθοποιός “ανακρίνεται” από τη δημοσιογραφική ομάδα του polismagazino.gr για τον Κορονοϊό, την Καραντίνα και την Κανονικότητα.

Κοινωνία και υποχρεωτική καραντίνα. Ποια κατά τη γνώμη σας θα είναι η επόμενη ημέρα του «απεγκλωβισμού»; Μιας και ο απεγκλωβισμός θα γίνει ντάλα καλοκαίρι…Χύμα στο κύμα (κυριολεκτικά όμως)!

Πολιτισμός και κορωνοϊός. Άλλο ένα «χτύπημα» για τον πολιτισμό ή μια «ευκαιρία» για πολιτιστική επικοινωνία μέσω του διαδικτύου; Ουδέν κακόν αμιγές καλού.
Σε πολύ μεγάλο βαθμό όμως είδαμε πολιτιστική επικοινωνία μέσω διαδικτύου ακόμα και με πασίγνωστους, αγαπημένους καλλιτέχνες που επικοινωνούσαν με θαυμαστές!
Όσον αφορά το χτύπημα στον πολιτισμό δεν θα έλεγα ότι ήταν μεγάλο, απλά πήραν μία παράταση τα πολιτιστικά δρώμενα. Εδώ είμαστε, καλά να είμαστε και όλα θα εξελιχθούν ομαλά και όμορφα.

Ο Τουρισμός, λόγω της θετικής εξέλιξης στη χώρα μας ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας, πιστεύετε ότι θα αυξηθεί ή θα πληγεί; Ο τουρισμός αυτό το καλοκαίρι, πλήττεται παντού. Απλά στη χώρα μας, πολύ λιγότερο κι αυτό είναι κέρδος για την Ελλάδα μας.

Η «καραντίνα» είναι η «αρχή» ενός «ελέγχου» της κοινωνίας, της οικονομίας και της καθημερινότητάς μας; Αν αναφέρεστε σε μόνιμη βάση, όχι δεν το πιστεύω.

Ποια είναι τα σχέδια σας την επόμενη ημέρα της κανονικότητας; Να συνεχίσω από κεί που σταμάτησα. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει και για όλους. Είναι μία κακή παρένθεση που θα την αφήσουμε πίσω μας και θα προχωρήσουμε.
Εύχομαι σε όλους υγεία, υγεία, υγεία…α και υγεία!!!