Θάνος Γκίζας γνωστός ως «ThanosG»: Στην μουσική δεν υπάρχουν όρια…

“…Είναι για εμένα σημαντικό κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή να το απολαμβάνω καθώς και να περνάω τα συναισθήματα μου στον κόσμο”

Ποιά είναι η πρώτη σας Μουσική ανάμνηση; Η πρώτη μου ανάμνηση ήταν ως παιδί σε μικρή ηλικία να τραγουδάω μπροστά στον αδερφό μου και την ξαδέρφη μου ένα αγαπημένο κομμάτι. Όταν θυμάμαι τον εαυτό μου να ερμηνεύει για πρώτη φορά μου υπενθυμίζει την αγάπη που έχω για το τραγούδι.

Με ποιόν καλλιτέχνη θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Για μένα σημασία έχει μια δυνατή performance στη σκηνή γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια. Οπότε αν θα έπρεπε να διαλέξω θα επέλεγα την μοναδική «Fuego» performer Ελένη Φουρέιρα να βρεθώ μαζί της επί σκηνής.

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Ξεκίνησα από μικρή ηλικία να τραγουδάω ερασιτεχνικά σε φίλους και γνωστούς. Πάντα γνώριζα ότι το τραγούδι για μένα είναι το πάθος και η αγάπη μου. Ωστόσο επαγγελματικά άρχισα να το βλέπω τα τελευταία χρόνια. Έχω βρεθεί σε μουσικές εκδηλώσεις με το ωδείο μου εδώ στη Λάρισα. Φυσικά σε όποια πόλη και να ταξίδευα αναζητούσα μαγαζί με karaoke βραδιά και ανέβαινα στη σκηνή δίνοντας το δικό μου performance. Είναι για μένα σημαντικό κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή να το απολαμβάνω καθώς και να περνάω τα συναισθήματα μου στον κόσμο. Μόνο θετικές επιρροές μπορώ να πω ότι υπήρξαν βλέποντας αγαπημένους μου καλλιτέχνες, είδα πραγματικά τι θέλω να κάνω και να προσπαθήσω για αυτό.

Σας “τρομάζει” η επιτυχία ή η αποτυχία; Δεν πρέπει να σε τρομάζει η αποτυχία αλλά ούτε και η επιτυχία η οποία αν είναι να έρθει θα έρθει. Για μένα σημασία έχει να κάνεις αυτό που αγαπάς με πολύ πάθος και ενέργεια και όπου σε βγάλει.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Πολλοί είναι καλλιτέχνες που αγαπώ, αν και πιστεύω πως η τέλεια συνεργασία είναι με τον καλλιτέχνη τον οποίον έχεις και την τέλεια χημεία. Ωστόσο σαν τραγουδιστής ονειρεύομαι κάποια στιγμή μια συνεργασία με την Έλενα Παπαρίζου.

Σε έχει στηρίξει κανείς σε όλο αυτό; Το περιβάλλον μου, οι συγγενείς και οι φίλοι μου με έχουν στηρίξει πολύ σε όλο αυτό. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον καταπληκτικό κομίστα και αγαπημένο φίλο Δημήτρη Κούρτη για την πολύτιμη βοήθεια του στην δημιουργία του logo ThanosG.

Ποιά είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν και άλλα covers γνωστών κομματιών στο κανάλι μου στο YouTube καθώς και νέο τραγούδι μου κάποια στιγμή μελλοντικά και σύντομα θα έρθει.

Που μπορούμε να σε αναζητήσουμε; Μπορείτε να με βρείτε στο κανάλι μου στο YouTube ως ThanosG με το παρακάτω link: https://www.youtube.com/c/ThanosG και στη σελίδα μου στο Facebook: https://www.facebook.com/ThanosGofficial

Επιπλέον στα social media Instagram: https://www.instagram.com/thanosg__/και Facebook: https://www.facebook.com/thanosgkz

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Ο Θάνος Γκίζας γεννήθηκε το 1999 στην Λάρισα. Σε ηλικία 20 ετών με το καλλιτεχνικό του όνομα ThanosG ξεκίνησε πλέον μια μουσική καριέρα ως πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης. Τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο YouTube χαρίζοντας μας εκτελέσεις υπέροχων γνωστών κομματιών και σύντομα θα κυκλοφορήσει και το δικό του τραγούδι. Εκτός από ερμηνευτής και δυνατός performer είναι και στιχουργός αφού του αρέσει να γράφει συχνά στίχους για τα δικά του κομμάτια.