Η Σοφία Μαργαρίτη είχε μια μοναδική διαμονή με άρωμα Belle Epoque στο ομώνυμο boutique ξενοδοχείο της Αθήνας

Η Σοφία Μαργαρίτη, η δυναμική παίκτρια του Survivor 4 είχε μια μοναδική εμπειρία στο boutique ξενοδοχείου Belle Epoque. Η παίκτρια που μας καθήλωσε, μετά τις μάχες και τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε στο παιχνίδι, αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της. Το δώρο, φυσικά, δεν ήταν άλλο από μια διαμονή στο πιο ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το Belle Epoque.

Το Belle Epoque πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο, ένα στολίδι στο κέντρο της πόλης. Βρίσκεται σε μια ιστορική τοποθεσία, στη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Χαβρίου στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας.

Το ξενοδοχείο φιλοξενείται σε ένα επιβλητικό, διατηρητέο κτίριο ηλικίας άνω των 100 ετών, ένα από τα πιο σπάνια Αθηναϊκά κτίρια του κέντρου, με 3 όψεις, και φιλοδοξεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη στους κλασσικά ανακαινισμένους χώρους του.

Το κτίριο ανήκει στα διατηρητέα κτίσματα του ιστορικού́ κέντρου και αποπνέει την αίσθηση της εποχής κατά την οποία αρχικά οικοδομήθηκε.
Έμπνευση, για την ταυτότητα του ξενοδοχείου, αποτέλεσε ο έντονος χαρακτήρας του κτιρίου που μαγεύει τον επισκέπτη, αλλά και η δεκαετία της λαμπερής περιόδου κατά την οποία κτίρια – κομψοτεχνήματα σαν αυτό έκαναν την εμφάνισή τους στο αθηναϊκό αστικό τοπίο. Τα κυρίαρχα αρχιτεκτονικά́ στοιχειά του κτιρίου έχουν ως σήμερα διατηρηθεί και αναστηλωθεί. Μάλιστα , κατά́ την αναπαλαίωσή του το 2020, αναδείχθηκαν τα στοιχειά της όψης, ο ανελκυστήρας και ο γύψινος διακοσμητικός ανάγλυφος, τα οποία έχουν αποδοθεί́ στην αρχική́ τους μορφή́.

Το Belle Epoque διαθέτει 17 σουίτες, η κάθε μία ένα ξεχωριστό έργο τέχνης απαράμιλλης πολυτέλειας, με τον δικό τής κομψό χαρακτήρα. Η επίπλωση του ξενοδοχείου έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά για το Belle Epoque με σκοπό να μεταφέρει τον επισκέπτη στην ατμόσφαιρα της ανάλογης εποχής. Κάθε σουίτα έχει εξοπλιστεί με όλες τις σύγχρονες παροχές καθώς ο στόχος παραμένει, να απολαύσει ο επισκέπτης, μια άνετη διαμονή.

Η Σοφία Μαργαρίτη δήλωσε πως η διαμονή της στο ξενοδοχείο Belle Epoque ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. «Το ιστορικό κτίριο, η άψογη αισθητική, οι υπέροχες σουίτες και η φιλοξενία της ομάδας του ξενοδοχείου προσφέρουν μια εμπειρία που κάθε άνθρωπος πρέπει να βιώσει.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ομάδα του Belle Epoque φυσικά είναι έτοιμη να σας μυήσει στο κέντρο της Αθήνας και να σας παρέχει ότι πληροφορία χρειαστείτε κατά τη διαμονή σας!

Εάν θέλετε κι εσείς να ζήσετε μια μοναδική ξενοδοχειακή εμπειρία επισκεφτείτε το επίσημο site του Belle Epoque και τις σελίδες του ξενοδοχείο στο Instagram και στο Facebook :
Http://www.belleepoquesuites.gr
Instagram :@belleepoquesuites
Facebook :@belleepoquesuites