Η Μαρία Καλάβρια ενώνει τις δυνάμεις της με την Δρ. Ντόλυ Φατσέα σε μία state of the αrt σύμπραξη που προσφέρει ιατρική υψηλών προδιαγραφών

Η Μαρία Καλάβρια και η Δρ. Ντόλυ Φατσέα ανάμεσα στις συνεργάτιδες της Athens Beverly Hills Medical Group & LVMedical.

Στο νέο, υπερσύγχρονο χώρο 160 τετραγωνικών μέτρων, στο Κολωνάκι, στην οδό Ακαδημίας 8, η ιατρική ομάδα του Athens Beverly Hills Medical Group καλωσορίζει τη συνύπαρξή της με το LVMedical και τη Μαρία Καλάβρια, φέρνοντας πιο κοντά από ποτέ την υψηλών προδιαγραφών ιατρική εξειδίκευση με την State of the Art τεχνολογία.

Η ολιστική και εξατομικευμένη ιατρική προσέγγιση καθώς και τα καινοτόμα ιατρικά πρωτόκολλα πλαστικής χειρουργικής, δερματολογίας και αναγεννητικής ιατρικής συναντιούνται κάτω από την ίδια στέγη και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης.

Άποψη της εισόδου των κλινικών Athens Beverly Hills Medical Group & LVMedical
στο Κολωνάκι

«Με γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, προσθέτουμε στη φαρέτρα μας υπηρεσίες όπως Tattoo Removal με το καινοτόμο laser Pico Clear, τη Hydrafacial πολυ-θεραπεία δέρματος που ενυδατώνει, αναζωογονεί, επιδιορθώνει ατέλειες και άλλα, το Fractional Laser Προσώπου, το επαναστατικό laser αποτρίχωσης, τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE και άλλες υπηρεσίες».

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις καινούργιες υπηρεσίες και προγραμματίστε το ραντεβού σας μέσα από το site: https://www.abh-medicalgroup.com