Η εταιρεία MOURTZI υποδέχεται την Άνοιξη με μια συλλογή γεμάτη χρώμα

Η Άνοιξη έφτασε, ο ήλιος και τα ανθισμένα λουλούδια κάνουν την εμφάνιση τους και μας γεμίζουν αισιοδοξία. Για την εταιρεία MOURTZI δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτεί την Άνοιξη, παρά με μια νέα συλλογή γεμάτη έντονα χρώματα, νέα σχέδια και διευρυμένους δημιουργικούς ορίζοντες.

Το μωβ, το κίτρινο, και το strawberry έχουν τον πρώτο ρόλο στην ολοκαίνουργια παιχνιδιάρικη συλλογή παπουτσιών.
Τα νέα ανοιξιάτικα υποδήματα MOURTZI γεμίζουν χρώμα και ξεχωριστό στυλ την καθημερινότητα και την ζωής μας, και μας καλούν να τολμήσουμε το εκκεντρικό και το διαφορετικό. Statement item μάλιστα, της συλλογής της εταιρείας είναι η νέα 3rd Generation pump πιο αναπαυτική, πιο ελαφριά και πιο ανατομική.

Έτσι, η ανοιξιάτικη συλλογή συνδυάζει ιδανικά την καλλιτεχνική αισθητική με την άνεση στο περπάτημα.

Η ιστορία της εταιρείας MOURTZI είναι κρυμμένη σε κάθε κομμάτι της ξεχωριστά και χτίζεται βήμα προς βήμα, με πρώτη ύλη την έμπνευση και εργαλείο το σχεδιασμό υποδημάτων υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας.

Τα παπούτσια της εταιρείας αναβαθμίζουν τα καθημερινά μας outfits, δίνουν έμφαση στο προσωπικό μας στυλ και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η ποιότητα, η αισθητική και η τιμή είναι ο συνδυασμός που επιδιώκει η εταιρεία MOURTZI και δυναμώνει την ανταγωνιστικότητα της. Με τα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής υποδήματα που δημιουργεί, αποτελεί σύμμαχο κάθε γυναίκας που θέλει να εκφράζεται μέσα από τα υποδήματα που φορά.
Στόχος της εταιρίας δεν είναι άλλος από το συνεχίσει να δημιουργεί υποδήματα άνετα και ταυτόχρονα στιλάτα, και συλλογές που αποπνέουν δυναμισμό και θετική ενέργεια και ακολουθούν τη γυναίκα σε κάθε στιγμή της ζωής της, από την καθημερινή ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική.
Με την νέα ανοιξιάτικη συλλογή, η εταιρεία MOURTZI καλεί όλες τις γυναίκες να βάλουν το χρώμα στην ζωή τους, ξεκινώντας από τα παπούτσια!
Με την επαναλειτουργία των καταστημάτων, αξίζει μια επίσκεψη στο concept store της εταιρείας στην οδό Ερμού 18 στο Σύνταγμα οπού θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

Φυσικά μπορείτε να επισκεφθείτε και το ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.mourtzi.com ή να καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 4830526.