Συναυλία – αφιέρωμα στο Λουκιανό Κηλαηδόνη…

“ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ”

Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 21.30 Στο Βεάκειο

Ένα εξαιρετικό οπτικοακουστικό θέαμα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Λουκιανός, μια και μέσα από μια σειρά προβολών παρουσιάζεται ένα σημαντικό μέρος από το ανέκδοτο αρχειακό του υλικό, ενώ ζωντανά τα τραγούδια του ερμηνεύουν η Μαρία Κηλαηδόνη και ο Μανώλης Φάμελλος. Συμμετέχουν ο Πάνος Μουζουράκης, Πέννυ Μπαλτατζή και ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής με ένα ιδιόρρυθμο, προσωπικό στυλ ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έχει σημαδέψει με τα τραγούδια του, αλλά και με τη χαρακτηριστική παρουσία του, τα καλύτερα χρόνια πολλών και διαφορετικών γενεών. Τα δικά μας καλύτερα χρόνια! Και είναι αλήθεια, αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες, καθώς, μέσα από τα τραγούδια του, μίλησε σε όλους με ειλικρίνεια, αμεσότητα, χιούμορ, συναίσθημα και λεπτότητα.

Έτσι όσοι αγάπησαν τον Λουκιανό και τα τραγούδια του, θα έχουν την ευκαιρία να τα ξανά θυμηθούν σε αυτή τη μοναδική συναυλία-αφιέρωμα. Ερμηνευμένα από τον Μανώλη Φάμελλο και τη Μαρία Κηλαηδόνη με μια νέα ματιά στα τραγούδια του Λουκιανού και καινούργιες ενορχηστρώσεις, αλλά και από τον ίδιο τον Λουκιανό, μέσα από μια σειρά προβολών, που δημιουργήθηκαν γι αυτό το σκοπό, ανασκαλεύοντας το σπάνιο προσωπικό αρχείο του.

Πληροφορίες

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 21.30, Βεάκειο
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο
Προπώληση: Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά & www.ticketplus.gr
Πληροφορίες-κρατήσεις: 2311825788, 6934053441