Η Έρρικα Πατρικίου live στον Ιανό το Σάββατο 13 Νοεμβρίου

Η ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου έρχεται το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στη σκηνή του Ιανού, για να παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα με επιλογές από το πρώτο της προσωπικό δίσκο “Τα μετεξεταστέα”, σε συνθέσεις της Ευσταθίας αλλά και τραγούδια που έχει αγαπήσει, από το ευρύτερο ελληνικό ρεπερτόριο.

Μια μουσική παράσταση με ευαισθησία, χιούμορ, παιδικότητα, σκανταλιά. Μέσα από τα τραγούδια η Έρρικα Πατρικίου θα μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο που η μελωδία και τα συναισθήματα είναι οι βασικές συνιστώσες.

Στο δίσκο της «Τα μετεξεταστέα», συνεργάστηκε με την Ευσταθία, τραγουδώντας ξανά οχτώ τραγούδια της σε νέες ενορχηστρώσεις του Μανώλη Λιανή που τα έκαναν αγνώριστα και έδωσαν την ευκαιρία στην Πατρικίου να ξεδιπλώσει τα πλούσια ηχοχρώματα της φωνής της.
Ανάμεσα τους η “Δεισδαιμόνα“, το “Ζωές θανατηφόρες” το καινούργιο τραγούδι “Το ξυπνητήρι” αλλά και το “Ακουσε με” που ερμηνεύουν μαζί με την Ευσταθία

Το album κυκλοφορεί ψηφιακά από τον Μετρονόμο. 

Η Έρρικα Πατρικίου έχει συνεργαστεί με τους συνθέτες Γιώργο Χατζηνάσιο, Νότη Μαυρουδή, Αντώνη Μιτζέλο. Τραγούδησε με ξεχωριστούς ερμηνευτές, όπως ο Βασίλης Λέκκας, με τον οποίο συνεργάστηκε και δισκογραφικά στο τραγούδι «Ο δικός μας κόσμος», με την Αναστασία Μουτσάτσου, τη Λένα Αλκαίου, τον Μπάμπη Τσέρτο, τον Δημήτρη Μπάση, τη Γλυκερία, κα. 

Έχει σπουδές στα Ανώτερα Θεωρητικά, στο πιάνο και τη μονωδία ενώ στα πρώτα της τραγουδιστικά βήματα υπήρξε λυρική τραγουδίστρια (δραματική σοπράνο). 
Λατρεύει το Μουσικό Παιδικό Θέατρο και κάθε χρόνο μαζί με αξιόλογους συνεργάτες, παρουσιάζει παραστάσεις για παιδιά.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Χάρης Μπότσης – πιάνο 
Χρήστος Κασσίδης – ηλεκτρική κιθάρα

Ωρα έναρξης: 20:30
Είσοδος: 12 ευρώ με κρασί, μπύρα. 

ΙΑΝΟΣ: Σταδίου 24. Τηλέφωνο: 210 3217810