Η Άντζελα Ευριπίδη στην Πάτρα      

Το γνωστό σε ολους μας Top model και όχι μόνο… Άντζελα Ευριπίδη βρέθηκε για δουλειές και ολιγοήμερες διακοπές στην όμορφη Πάτρα. Μέσα σε όλο το πρόγραμμά της αφιέρωσε και αρκετό χρόνο για την περιποίηση των μαλλιών της! 

Επέλεξε το καλύτερο κομμωτήριο της περιοχής και αφέθηκε-εμπιστεύτηκε τη γνωστή κομμώτρια Ελπίδα Μαστροκάλου (η οποία είναι και η ιδιοκτήτρια  του καταστήματος) για την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Η συγκεκριμένη κομμώτρια θεωρείται πρώτη στο είδος της βαφής και στις αλλαγές χρωμάτων στην Πάτρα.

Επίσης εμπιστεύτηκε το κούρεμα αλλά και  όλο το concept του styling της στα έμπειρα και αποτελεσματικά χέρια της Ελπίδας Μαστροκάλου.

Εννοείται οτι το καταξιωμένο μοντέλο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη και ενθουσιασμένη εν γένει από την περιποίηση που δέχτηκε, εκτός τις ιδιοκτήτριας και από όλο το έμπειρο προσωπικό του κομμωτηρίου, δηλώνοντας οτι με κάθε ευκαιρία θα επισκέπτεται την Πάτρα αλλά και το συγκεκριμένο κομμωτήριο, που το θεωρεί από τα καλύτερα που έχει γνωρίσει στην πολυετή επιτυχημένη καριέρα της! 

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την αισθητή αλλαγή της κόμης της και αυτό φαίνεται και στον έκδηλο ενθουσιασμό της….