Ζαχαρούλα Bongard: “…Θα ήθελα να βρούμε και πάλι τις ισορροπίες μας σαν άνθρωποι και σαν κοινωνία”

Η Dreamteam σε συνεργασια με το Polismagazino.gr, στην έναρξη του νέου Χρόνου και με δράσεις #giaenankaliterokosmo, δίνει βήμα σε καλλιτέχνες για να εξωτερικεύσουν συναισθήματα, έργα και απόψεις:

Ποια είναι τα συναισθήματά σας για το 2021; Τα συναισθήματά μου για το 2021 που έφυγε, μου άφησε για τους συνανθρώπους μου, την αφύπνιση το ήθος την αλληλεγγύη αλλα και την αδιαφορία!

Συμφωνείτε με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας; Τα μέτρα για την πανδημία πάντοτε και πάντα τα αντιμετώπισα με σύνεση και προσοχή!!

Ποιο θα είναι το μέλλον του Πολιτισμού το 2022; Η εξέλιξη του πολιτισμού πιστευω ότι δεν θα σταματήσει γιατι προσωπικά σαν καλλιτέχνιδα βρίσκω τρόπους να συνεχίζω!

Ως καλλιτέχνης και άνθρωπος του πολιτισμού, τι θα προτείνατε για την επιστροφή στην κανονικότητα; Όσο για την επιστροφή στην κανονικότητα δεν το κρύβω ότι θα ήθελα να βρούμε και πάλι τις ισορροπίες μας σαν άνθρωποι και σαν κοινωνια, γιατί είμαστε όντα που χρειάζονται συνοχή αλληλοβοήθεια συνεύρεση και ψυχαγωγία.

Ποια είναι τα καλλιτεχνικά σχέδιά σας για το 2022; Τα καλλιτεχνικά μου σχέδια για το 2022 είναι να μην σταματώ την προσπάθειά μου στα καλλιτεχνικά μου δρώμενα, την έμπνευσή μου για έναν καλύτερο σκοπό στην τέχνη που έχει ανάγκες ο άνθρωπος
στη ζωή του!

https://www.facebook.com/dreamteam.org.gr/