“…Επιτυχία θα είναι να νιώθω κάθε μέρα μέχρι το τέλος της ζωής μου την ίδια αγάπη που νιώθω σήμερα για τη δουλειά μου”

“Δεν θεωρώ τον εαυτό μου καλλιτέχνη ακόμα. Αλλά νομίζω ότι με χαρακτηρίζει η λέξη σφουγγάρι, αυτό προσπαθώ να είμαι να ρουφήξω όσο περισσότερα ερεθίσματα και γνώσεις μπορώ…”

Σε ποιά ηλικία ανακαλύψατε ότι θέλετε να γίνετε ηθοποιός; Στο λύκειο όταν είχα ανεβεί στην σκηνή και δεν ήθελα να κατέβω ,τότε ήταν η πρώτη φορά που είπα θέλω να γίνω ηθοποιός. Αλλά στην πραγματικότητα το ανακάλυψα στο τέλος του 1ου έτους της δραματικής.

Ποιόν ηθοποιό – καλλιτέχνη θαυμάζετε; Παρόλο που θαυμάζω αρκετούς Έλληνες ηθοποιούς , οφείλω να πω τον Heath Ledger. Είναι από τους καλλιτέχνες που με έχουν κάνει να λατρεύω την δουλειά μου χωρίς καν να τον έχω γνωρίσει.

Θέατρο ή κινηματογράφος τι προτιμάτε; Στην αρχή έλεγα ότι θέλω να ασχοληθώ με τον κινηματογράφο, στη σχολή γνώρισα και αγάπησα  το θέατρο. Με σιγουριά πλέον λέω ότι θέλω να κάνω και τα δυο ασταμάτητα. 

Τι σημαίνουν οι λέξεις καριέρα – επιτυχία για εσάς; Είναι δυο λέξεις που θα με απασχολήσουν πολύ αργότερα. Η καριέρα είναι ο απολογισμός που θα κάνω αφότου έχουν περάσει αρκετά χρόνια στο επάγγελμα. Και επιτυχία θα είναι να νιώθω κάθε μέρα μέχρι το τέλος της ζωής μου την ίδια αγάπη που νιώθω σήμερα για την δουλειά μου.

Καλλιτέχνης γεννιέται κανείς ή γίνεται; Νομίζω γεννιέσαι. Με το που διάβασα την ερώτηση στον νου μου ήρθε ο Μότσαρτ ο οποίος συνέθεται κομμάτια από 5 χρονών. 

Ποιά λέξη σας εκφράζει ως καλλιτέχνη; Δεν έχω λέξη, έχω φράση και είναι το «γιατί όχι;» 

Πώς θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας ως Καλλιτέχνη; Δεν θεωρώ τον εαυτό μου καλλιτέχνη ακόμα. Αλλά νομίζω ότι με χαρακτηρίζει η λέξη σφουγγάρι, αυτό προσπαθώ να είμαι να ρουφήξω όσο περισσότερα ερεθίσματα και γνώσεις μπορώ.

Ποιά είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; Πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω, ό,τι είχα κανονίσει πριν την καραντίνα πλέον μπήκε στο πάγο. Ας ελπίσουμε να ανοίξουν τα θέατρα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Οι φωτογραφίες είναι του stathis Vait photography και Panos Astor Koffas

Βιογραφικό. Νίκος Μέλλος Απόφοιτος Σχολής Βεάκη 17-18

• Τελετή έναρξης Μαραθωνίου (2018) , σκηνοθεσία Φωκάς Ευαγγελινός – Κωνσταντίνος Μπουμπουκης
 • F*cking Men : Θέατρο VAULT ,σκηνοθεσια Αντώνης  Γαλέος  
• Το Αμάρτημα της Μητρός μου : Θέατρο Παραμυθίας , σκηνοθεσία Αντώνης Στελιαννέσης
 • ο Φτωχούλης του Θεού : Δημοτικό Θέατρο Πειραιά , σκηνοθεσία  Ηλίας Μαλανδρής και μουσική Δημήτρης Παπαδημητρίου
 •Afterplay : Θέατρο Αγγέλων Βήμα  , σκηνοθεσία  Θοδωρής Βουρνάς.
 Μέλος της ομάδας playback ΔΕΚΑ 
90 παραστάσεις από το 2017 μέχρι σήμερα .

Ταινίες :
• Let’s see what’s next(μικρού μήκους) : Nick ,σκηνοθεσία Ιζαμπέλα Φούλοπ
•Ευέλικτες επιλογές ( μικρού μήκους) : Σκηνοθέτης , σκηνοθεσία Θοδωρής Βουρνάς