«Αποστολή» και «Μασούτης: «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη»
για περισσότερες από 1.000 οικογένειες σε Θράκη και Αθήνα

Μέσα σε αυτήν την ιδιαίτερη δοκιμασία που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, τις άγιες αυτές μέρες του Πάσχα, η «Αποστολή» και ο «Μασούτης» ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρεθούνε
Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη.

Στα πλαίσια του προγράμματος συνεργασίας «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη»*, η «Αποστολή» και ο «Μασούτης» μοίρασαν 1.040 «δέματα αγάπης» σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες στις ακριτικές περιοχές της Θράκης καθώς και στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, οι διανομές πραγματοποιήθηκαν στις εξής πόλεις: Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και Αθήνα.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται απρόσκοπτα προσφέροντας δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας και λόγω των συνθηκών η διανομή δεμάτων που γινόταν από τις ενορίες, αυτή τη φορά έγινε από τα καταστήματα Μασούτης που βρίσκονται στις πόλεις των δικαιούχων.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για τις μέρες του Πάσχα και τις ευχαριστίες του στην οικογένεια Μασούτη. «Αυτές τις μέρες είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε και τις οικογένειες των ακριτικών περιοχών που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Για τέταρτη χρονιά, η “Αποστολή” με την πολύτιμη στήριξη των supermarkets “Μασούτης”, μέσα από το πρόγραμμα “Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη”, βρίσκεται στο πλευρό αυτών των οικογενειών που αντιμετωπίζουν καθημερινές δυσκολίες διαβίωσης», δήλωσε ο κ. Δήμτσας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., κ. Γιάννης Μασούτης, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και τον κ. Δήμτσα, ανταπέδωσε τις ευχές και συνεχάρη την «Αποστολή» για το πολύτιμο έργο της.
*Στο πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» ενώνουν τις δυνάμεις τους, για τέταρτη συνεχή χρονιά φέτος, η εταιρεία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε» και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», με στόχο την την αρωγή συνανθρώπων μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Η επιλογή τον δικαιούχων γίνεται από την Αποστολή και τα δέματα αγάπης προσφέρονται από την εταιρεία Μασούτης.