Στο πλευρό των πληγέντων της Καρδίτσας με πρωτοβουλία αλληλεγγύης

Τα καταστήματα της Gruppo Cucine έγιναν για λίγες μέρες σημείο συνάντησης και παράδοσης των αγαθών για τους πληγέντες της Καρδίτσας

Ενώνουμε δυνάμεις, γιατί η δύναμη μας είναι οι άνθρωποι!

Με αυτό το σύνθημα η Gruppo Cucine συσπείρωσε προσωπικό, συνεργάτες και πελάτες στη δράση συγκέντρωσης των αναγκαίων αγαθών για τους πληγέντες του νομού Καρδίτσας από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Η ανάγκη για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην Καρδίτσα ήταν επιτακτική και η η Gruppo Cucine ενεργοποιήθηκε άμεσα καλώντας όποιον μπορούσε να συμμετάσχει σε μια μεγάλη προσπάθεια αλληλεγγύης για τους ανθρώπους που βρέθηκαν να έχουν την ανάγκη μας.

Η δράση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη στη συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού της Gruppo Cucine και των εθελοντών αλλά και της άρτιας οργάνωσης του όλου εγχειρήματος.

Η παράδοση των αγαθών που συγκεντρώθηκαν έγινε από ομάδα εθελοντών αποτελούμενη από το προσωπικό της Gruppo Cucine

Τα είδη που καλούνταν να συνεισφέρουν όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρείας ήταν: μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα, λάδι, καφές, πελτέδες, κονσέρβες, χυμοί (μακράς διάρκειας), μωρομάντηλα, πάνες. Όλα τα αγαθά έπρεπε να είναι τοποθετημένα σε σακούλες ή κουτιά και οι συσκευασίες να είναι κλειστές.

Τα καταστήματα Gruppo Cucine έγιναν για λίγες μέρες σημείο συνάντησης και παράδοσης των αγαθών για όσους θέλησαν να συνεισφέρουν ενώ, η εταιρεία διέθεσε τη γραμμή επικοινωνίας της για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Η αποστολή των αγαθών που συγκεντρώθηκαν, με τη συνδρομή όλων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/10 με παράδοση από ομάδα εθελοντών αποτελούμενη από το προσωπικό της Gruppo Cucine στο κοινωνικό παντοπωλείο της Καρδίτσας.