Επαναστατική μέθοδος που αναπλάθει το δέρμα και διορθώνει τις ατέλειες

Σύμφωνα με έρευνες, τα πρώτα σημάδια της γήρανσης του δέρματος εμφανίζονται πριν καν συμπληρωθούν τα 30 μας χρόνια!

Αυτά είναι που οδηγούν όλο και περισσότερους στο ιατρείο κάποιου πλαστικού χειρουργού για επεμβάσεις, με στόχο τη διόρθωση των ατελειών που έχει αφήσει επάνω τους το πέρασμα του χρόνου.

Η Cleopatra Technique είναι μία απολύτως φυσική μέθοδος αναζωογόνησης του δέρματος. Εμπνεύστριά της είναι η Δρ. Κλεοπάτρα Νακοπούλου, επιστημονική συνεργάτης του Ερευνητικού Κέντρου για το Μυοσκελετικό Σύστημα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Βασιζόμενη στο PLATELET RICH FIBRIN, δημιούργησε την Cleopatra Technique. Η επαναστατική αυτή μέθοδος χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ενέσιμων μορφών του PRF, τις i-PRF+ και A-PRF liquid, προκειμένου να αναπλάσει το δέρμα και να διορθώσει τις ατέλειες.

Πώς λειτουργεί η Cleopatra Technique;
Πρόκειται για μία αυτόλογη μεσοθεραπεία, η οποία χρησιμοποιεί αποκλειστικά το αίμα του ίδιου του ασθενούς σε ενέσιμη μορφή και χωρίς προσθήκη τεχνητών συστατικών. Το PRF είναι παράγωγο αίματος 3ης γενιάς πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες, λευκοκύτταρα και βλαστοκύτταρα και έχει απόλυτη επιτυχία, ως τεχνική, εξαρτώμενη από τη μοναδικότητα του ασθενή.

Πού μπορεί να εφαρμοστεί η Cleopatra Technique;
Η τεχνική έχει μεγάλο εύρος εφαρμογών. Δεδομένου ότι συνιστά μία φυσική μέθοδο ανάπλασης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διόρθωση πολλών ατελειών, όπως ρυτίδων γύρω από την περιοχή των ματιών, του στόματος, του λαιμού και του περιγράμματος του προσώπου με μεγάλη βελτίωση της υφής και ποιότητας του δέρματος του ασθενή.

Η Cleopatra Technique μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί για την ανάπλαση του ούλων μετά από ακμή, την εξάλειψη των ραγάδων, την αναγέννηση των μαλλιών, αλλά και για τη μείωση του οιδήματος και του πόνου στις αρθρώσεις λόγω της αρθρίτιδας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.cleopatra-technique.com & www.gmdahub.com

http://www.cleopatra-technique.com & www.gmdahub.com