“ΕίΜΑΙ ΧάΛΙΑ” Κωμωδία του Ντίνου Σπυρόπουλου με την Ελένη Καρακάση

ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ (Τσιμισκή 136, τηλ. 2310 230 013)

Από 25 – 27 Μαρτίου

Μια γυναίκα μόνη σε ένα καινούριο σπίτι αναπολεί τα είκοσι χρόνια γάμου της. Ψάχνει να βρει τι έφταιξε. Αν ο γάμος είναι ένα ταξίδι με μια βαρκούλα, η Ελένη νοιώθει σα να έπεσε μόλις στη θάλασσα. Οι αναμνήσεις της είναι οι μόνες σανίδες σωτηρίας απ’ όπου μπορεί να πιαστεί. Άλλες φορές, όμως, είναι βαρίδια που την τραβάνε στο βυθό. Η αλήθεια ποτέ δεν είναι μία. Ο καθένας μας κουβαλάει τη δική του και η ηρωίδα του έργου ψάχνει να βρει τη δική της. Γιατί αυτά τα είκοσι χρόνια μοιάζουν χαμένα; Οι απαντήσεις είναι πολλές και καμία. Μέσα από κωμικές καταστάσεις, ο συγγραφέας προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει την ψυχολογική κατάσταση μιας γυναίκας που βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι ηλικιακό, αλλά και συναισθηματικό. Είναι χάλια!!! Όμως, ποιος πραγματικά ευθύνεται γι’ αυτό; Άραγε υπάρχει απάντηση;

Και όπως λέει και ο Ψυχολόγος της παράστασης «Ταξιδέψτε πάνω στο κορμί του, κι αν η Ιθάκη είναι για σας το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου, ψάξτε το και ζήστε το…. Διαφορετικά θα ζείτε μονίμως ανάμεσα στην αμφιβολία και την ψευδαίσθηση».

Η Ελένη Καρακάση, η αγαπημένη Ρίζω από τις ΆΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, με μεγάλη πορεία στο θέατρο, την τηλεόραση  και στο τραγούδι σε ένα ρεσιτάλ κωμικών αλλά και δραματικών στιγμών.

Μια παράσταση για τη γυναίκα που πρέπει να δουν και όλοι οι άντρες.

Σκηνικά : Μαίρη Τσαγκάρη

Φωτισμοί : Ηλίας Βακάκης

Κίνηση : Αλέξανδρος Κειβανάη

Ο Ντίνος Σπυρόπουλος σκηνοθετεί  και συμμετέχει στην παράσταση σε ένα ρόλο έκπληξη.

Διάρκεια παράστασης : 75’

Παραστάσεις :

Παρασκευή 25/3 : 9.00 μμ

Σάββατο 26/3 : 9.00 μμ

Κυριακή 27/3 :  7.00 μμ

Τιμές εισιτηρίων : Γενική είσοδος 15 €

Προπώληση : Viva.gr