Οι Εκδόσεις Αρχέτυπο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του αστυνομικού μυθιστορήματος «Οι Επτά Θανάσιμες Αρετές»

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στις 20:00, στο Café Bistrot BARAKA (Πλατεία Ναυαρίνου 3, Θεσσαλονίκη, 2310231785).

Τη στιγμή που ένα σκάνδαλο δημοσίων αναθέσεων αρχίζει να βλέπει το φως της δημοσιότητας, ο αρμόδιος Υπουργός προσπαθεί μεταμφιεσμένος να κρυφτεί ανάμεσα στο πλήθος μιας συναυλίας στη Θεσσαλονίκη. Λίγο αργότερα, υπό τον ήχο του “No harm” των Editors, πέφτει νεκρός, με ένα μαχαίρι στην πλάτη.

Η ιστορικός τέχνης που τον συνοδεύει ως «φίλη υπό ενοικίαση» δεν αργεί ν’ αναγνωρίσει, όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και τον αναγεννησιακό πίνακα απ’ όπου προέρχεται η καρφωμένη στο μαχαίρι μορφή της Εγκράτειας.

Καθώς οι φόνοι συνεχίζονται με δημόσιους λειτουργούς, νομικούς, δημοσιογράφους, αλλοδαπές οικιακές βοηθούς και ημεδαπές Αφέντρες να συσχετίζονται με την υπόθεση, γίνεται φανερό πως στις μορφές των Ουράνιων Αρετών εκείνου του πίνακα, αλλά και στη σύνδεσή τους με τις συνταγματικές και άλλες εξουσίες, πρέπει να βρίσκεται το «κλειδί» του μυστηρίου.


Οι Εκδόσεις Αρχέτυπο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του αστυνομικού μυθιστορήματος με τίτλο Οι Επτά Θανάσιμες Αρετές, της Κατερίνας Νικολαΐδου, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στις 20:00, στο Café Bistrot BARAKA (Πλατεία Ναυαρίνου 3, Θεσσαλονίκη, 2310231785).

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η Creative/Cultural Manager Στέλλα Τσιαρβούλα και ο υπεύθυνος της έκδοσης Θεσσαλονίκη Νουάρ, Αλέξανδρος Μυροφορίδης.