“Δώσε και θα Πάρεις”

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Άνταμ Γκραντ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Business Book / Μάρκετινγκ / Αυτοβοήθεια
ISBN: 978-618-5265-25-0
ΣΕΛΙΔΕΣ: 400
ΣΧΗΜΑ: 14 Χ 21 cm
Μαλακό εξώφυλλο
ΤΙΜΗ: 16,90 € (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Ένα επαναστατικό βιβλίο που δείχνει πως το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στις σχέσεις που έχουμε με τους άλλους ανθρώπους και στη γενναιοδωρία μας.

Στον κόσμο του χθες, τα χαρακτηριστικά που οδηγούσαν κάποιον στην επιτυχία ήταν το πάθος, η σκληρή δουλειά, το ταλέντο και η τύχη. Στον κόσμο του σήμερα, όμως, η επιτυχία εξαρτάται πολύ περισσότερο από την αλληλεπίδραση που έχουμε με τους ανθρώπους γύρω μας.

Ο βραβευμένος ερευνητής και καθηγητής του Oυόρτον Adam Grant στο Δώσε και θα πάρεις εξετάζει τις κρυφές δυνάμεις που καθορίζουν γιατί κάποιοι ανεβαίνουν τη σκάλα της επιτυχίας ενώ άλλοι βρίσκονται καθηλωμένοι χαμηλά. Μέσα από πραγματικές ιστορίες, ο Grant αποκωδικοποιεί το μεγάλο μυστικό: όσοι δίνουν χωρίς να περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα καταφέρνουν να κατακτούν τη μία κορυφή μετά την άλλη!

«Δεν είναι απλώς ένα βιβλίο – είναι ένας νέος τρόπος να βλέπετε τον κόσμο». Susan Cain, συγγραφέας των βιβλίων Η Δύναμη των Εσωστρεφών και Ήρεμη Δύναμη

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«Το βιβλίο που πρέπει να διαβάσει κάθε ηγέτης».
Washington Post

«Το Δώσε και θα πάρεις είναι ένα αληθινά απολαυστικό βιβλίο. Πρόκειται για μια σπάνια δουλειά που θα ανατρέψει ό,τι πιστεύατε μέχρι σήμερα σχετικά με το πώς λειτουργεί ο κόσμος και θα τροφοδοτεί με νέες ιδέες το μυαλό σας για πολλές εβδομάδες».
Daniel Pink, συγγραφέας του βιβλίου Κίνητρο

«Ένα βιβλίο-ορόσημο! Πλούσιο σε έρευνα, γενναιόδωρο, χρήσιμο και σημαντικό. Ο Adam Grant μας έκανε δώρο με το βιβλίο του, τονίζοντας τη σημασία της αλληλεπίδρασης που έχουμε με τους γύρω μας και τη γενναιοδωρία της κάθε πράξης μας».
Seth Godin, συγγραφέας του βιβλίου Η Απάτη του Ίκαρου

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

O Adam Grant είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Ουόρτον και θεωρείται ένας από τους επιδραστικότερους ανθρώπους του μάνατζμεντ και ένας από τους σαράντα καλύτερους καθηγητές διοίκησης επιχειρήσεων κάτω των σαράντα ετών.
Έχει γράψει δύο #1 New York Times bestsellers: το Δώσε και θα πάρεις και το Originals. Και τα δύο βιβλία του έχουν συμπεριληφθεί στις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς στο Amazon, στους Financial Times και στη Wall Street Journal.