Διπλή έκθεση τέχνης και προσφοράς της Dreamteam για ανθρώπους και ζώα που έζησαν τη φρίκη της πυρκαγιάς

Ο Πολιτιστικός Φορέας Dreamteam πιστός στις δράσεις του #giaenankaliterokosmo, θέλοντας και μέσω των Τεχνών να συμπαρασταθεί και έμπρακτα να βοηθήσει ανθρώπους & ζώα που βίωσαν το πέραμα της πυρκαγιάς διοργανώνει και πραγματοποιεί τη διπλή έκθεση έργων Τέχνης ”DreamArt Giving vol.1”!

Η εικαστική αυτή παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε δύο σημεία της Αττικής, Νότια & Βόρεια και συγκεκριμένα στις 4–5 Σεπτεμβρίου ’21 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στο Φάληρο στα πλαίσια της έκθεσης VAPEXPRO και στις 7-30 Σεπτεμβρίου ’21 στον πολυτελή χώρο των ΤΕΟ Ηair Design Δροσιάς.

Η έκθεση θα απαρτίζεται από έργα που δώρισαν οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες ώστε αυτά να εκτεθούν στο ευρύ κοινό και να αξιοποιηθούν ώστε να καλυφθούν ανάγκες πυρόπληκτου πληθυσμού.

Το θέμα της έκθεσης είναι ελεύθερο και το μύνημα που θέλουν οι διοργανωτές και οι καλλιτέχνες να διαδώσουν είναι ότι ”όλοι μαζί…γινόμαστε πιο δυνατοί” και καλούν τους φιλότεχνους να υποστηρίξουν με τον δικό τους τρόπο εκείνους που έχουν ανάγκη!

Θα φιλοξενηθούν έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας, γλυπτικής, κεραμικής, μικτής τεχνικής, art deco και κοσμήματος!

Οι δημιουργοί που προσέφεραν έργα και αγάπη είναι:

ΠΕΤΡΙΔΗ ΝΙΚΗ – BONGARD ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ – TAMAS PETER – ΑΡΑΠΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΑΡΖΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΑΚΗΣ – ΑΡΝΗ ΜΑΙΡΗ – ΓΚΟΥΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΓΟΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΛΥ – ΔΑΡΖΕΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – ΛΙΑΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΜΑΓΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΜΑΓΚΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ – ΜΠΕΓΚΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ – ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ – ΝΤΙΝΑΠΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΠΑΓΩΝΗ ΣΟΦΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΝΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ – ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΤΣΙΑΝΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΥΛΑ – ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΦΟΥΤΡΟΥ ΚΕΛΛΥ – ΨΑΛΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ – ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Και στις δύο εικαστικές παρουσιάσεις θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κανονισμοί που προβλέπει η ΓΓΠΠ για τη διαφύλαξη της υγείας των Πολιτών.

Πληροφορίες: 6985015875 – 6989283000

Διοργάνωση: Dreamteam Κοιν.Σ.Επ.
Επιμέλεια – επικοινωνία: Πετρίδης Χρήστος
Συντονισμός εθελοντών : Γκούβα Αναστασία
Συντελεστές : Δαρζέντα Ελευθερία, Γουλάκου Μαρίλυ, Ζούβελος Γεώργιος, Σκολαρίκος Γεώργιος

http://www.dreamteam.org.gr

facebook + instarram : http://dreamteam.org.gr