Πώς να επιλέξετε ανδρικά μπουφάν για την άνοιξη;

Ο καιρός την περίοδο της άνοιξης παρουσιάζει αρκετές μεταβολές. Τη μια μέρα είναι πιο ζεστός, την άλλη πιο κρύος, ενώ τη μια μέρα μπορεί να βρέχει και την άλλη να έχει ηλιοφάνεια. Έτσι λοιπόν, χρειάζεστε ανδρικά μπουφάν για τις διαφορετικές καιρικές συνθήκες.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω ποια είναι τα κατάλληλα ανδρικά μπουφάν για την άνοιξη, με βάση όλα τα νέα trends και τις καιρικές συνθήκες που μπορεί να επικρατήσουν.

Για μια επαγγελματική εμφάνιση

Ένα λεπτό παλτό ή μια καμπαρντίνα αποτελούν ένα διαχρονικό μπουφάν για την περίοδο της άνοιξης. Μάλιστα, τα δύο αυτά στοιχεία αποτελούν μια κομψή επιλογή, ιδανική για την δουλειά ή μια βραδινή έξοδο. Οι μεγάλες τσέπες σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε εύκολα μαζί σας όλα σας τα πράγματα.

Για κάποιο ταξίδι

Σε περίπτωση που πρόκειται να πάτε κάποιο ταξίδι, ένα bomber jacket αποτελεί μια επιλογή η οποία θα σας λύσει τα χέρια. Η ελαφριά του κατασκευή και το εύκολο δίπλωμα του επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτηση και αποθήκευση του στις αποσκευές σας. Έτσι, θα είστε και ζεστοί αν χρειαστεί, και δε θα κουβαλάτε αρκετό περιττό βάρος.

Για μια βραδινή έξοδο

Το δερμάτινο μπουφάν είναι το κατάλληλο για τον ανοιξιάτικο καιρό. Επιπλέον, χάρη στον διαίτερο και στυλάτο του σχεδιασμό μπορούν να αναδείξουν ακόμη και το πιο απλό τζιν και T-shirt. Επιπλέον, τα δερμάτινα μπουφάν αποτελούν μια διαχρονική επιλογή, η οποία δεν πρόκειται να ξεφύγει ποτέ από τις επιταγές της μόδας. Έτσι λοιπόν, αυτή η επιλογή, όσα χρόνια και να περάσουν δεν πρόκειται να σταματήσει να σας δίνει στυλ.

Για τα σαββατοκύριακα

Το τζιν jacket είναι ιδανικά για τις ανέμελες βόλτες και εμφανίσεις του σαββατοκύριακου, ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με ένα φούτερ, ή ένα κασκόλ τις πιο ψυχρές ανοιξιάτικες ημέρες. Όπως και με την δερμάτινη επιλογή, έτσι και το τζιν μπουφάν χαρίζει διαχρονικότητα, ενώ το ανάλαφρο ύφος του είναι ό,τι πρέπει για τις ανοιξιάτικες στιγμές του σαββατοκύριακου.

Για τις βροχερές ημέρες

Δεν υπάρχει ανοιξιάτικη ντουλάπα χωρίς ρούχα για τις πιο βροχερές ημέρες. Η άνοιξη είναι συνδεδεμένη με τις εναλλαγές του καιρού, και η ντουλάπα σας θα πρέπει να είναι εξίσου προσαρμοσμένη. Ένα αντιανεμικό μπουφάν σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ιδανικό για όλες αυτές τις βροχερές ημέρες. Καθώς τα χρώματα αποτελούν στοιχείο της άνοιξης, μη διστάσετε να επιλέξετε κάποιο μπουφάν σε ανοιχτή ή φωτεινή απόχρωση.

Για γυμναστική

Σε περίπτωση που σας αρέσει το τρέξιμο, θα χρειάζεστε ένα μπουφάν το οποίο θα είναι άνετο, ελαφρύ και ανθεκτικό. Τα αμάνικα μπουφάν σε αυτές τις περιπτώσεις προσφέρουν αυτή την άνεση που έχετε ανάγκη όσο κάνετε τη γυμναστική σας, χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις σας.