Διεθνές Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης 2021

Συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου
«ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ» την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 στο Σταφιδόκαμπο Ηλείας, στο Σινέ Ρόδον, στις 21:00

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει ξεχωρίσει στο χώρο του Ελληνικού τραγουδιού για την ιδιαίτερη φωνή του αλλά και για τις αυστηρές και συνεπείς καλλιτεχνικά επιλογές του. Στις φετινές του εμφανίσεις έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες του επιτυχίες που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό.

Τραγούδια που έγραψαν σπουδαίοι δημιουργοί όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (Χρώμα δεν αλλάζουν τα μάτια, Σκάκι), ο Βαγγέλης Κορακάκης (Σκέψη της τρελής, Πρώτο φθινόπωρο), ο Χρήστος Νικολόπουλος (10 χρόνια στου Μπακάκου), ο Μιχάλης Γκανάς, ο Παντελής Θαλασσινός (Αχ Φεγγάρι) και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ψυχή που δεν αμάρτησε ποτέ της δεν αγιάζει). Συμπεριλαμβάνονται επίσης τραγούδια από το δίσκο του με τα τραγούδια του Άκη Πάνου αλλά και το τραγούδι του Μάνου Χατζηδάκι «Ο Γκρεμός» , το οποίο ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ερμήνευσε στις εμφανίσεις του στο Χάραμα και το έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Τέλος θα παρουσιαστούν και τραγούδια της πρόσφατης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Ψυχές Γενναίες». Μαζί του επί σκηνής θα βρίσκονται δύο σπουδαίοι μουσικοί, ο Βασίλης Παπαδόπουλος στο μπουζούκι και ο Άκης Μουχλιανίτης στο πιάνο.

Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες και στις θεατρικές παραστάσεις που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Προπώληση: 10€ γενική είσοδος
Ταμείο: 12€
(παιδιά έως 6 ετών δωρεάν)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

 • Εκδοτήριο: Σινέ Ρόδον
  -TICKET SERVICES
  Τηλεφωνικά: 2107234567
  Online: www.ticketservices.gr
 • καταστήματα Public (+1€/εισιτ.)
  (Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της αξίας του εισιτήριου)
  E-TICKET:
  Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.
  ΠΑΡΑΓΩΓΗ:
  IMAGINART GG EVENTS Μον. ΙΚΕ
  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
  ΑΦΜ: 800665884
  ΔΟΥ: ΙΖ ΑΘΗΝΩΝ
  ΕΔΡΑ: ΦΩΤΟΜΑΡΑ 73, Ν. ΚΟΣΜΟΣ – ΑΘΗΝΑ