“Διαφορετικότητα” παρουσίαση τέχνης της DREAMTEAM στο ΚΛΩΣΤΗΡΙΟΝ

Για την έννοια της Διαφορετικότητας, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, για τη ζωή, τον έρωτα, το σεξ, το ανθρώπινο σώμα και τις επιθυμίες, την ηδονή και την ευχαρίστηση, όπως εξάλλου ορίζει η Τέχνη εξυπηρετώντας τον σκοπό της, μίλησαν οι 9 Καλλιτέχνες μέσα από τα έργα που παρουσίασαν στη βραδυνή και express έκθεση Τέχνης της Dreamteam στον πανέμορφο κήπο του gallery bar ΚΛΩΣΤΗΡΙΟΝ στο Μεταξουργείο στην Αθήνα, εχθές Τετάρτη 8-6-2022!

Με αφορμή τον μήνα Ιούνιο που είναι ο μήνας της Διαφορετικότητας, οι εικαστικοί δημιουργοί θέλησαν να επικοινωνήσουν με τις δημιουργίες τους, αυτά που ενδεχομένως πολλοί θέλουν να εκφράσουν και να πουν, να κάνουν και να τολμήσουν, να συζητήσουν, να απελευθερώσουν και να φωνάξουν!

Η Τέχνη ως μοχλός απόλυτης έκφρασης και ως δίαυλος επικοινωνίας, εξωτερίκευσε τη Διαφορετικότητα του κάθε Ανθρώπου η οποία ως μοναδικότητα γίνεται πηγή έμπνευσης και δημιουργίας!

Το κοινό και οι θαμώνες του γνωστού galley bar ΚΛΩΣΤΗΡΙΟΝ που κατάκλυσαν το χώρο, θαύμασαν τα εικαστικά έργα, συζήτησαν με τους δημιουργούς και απόλαυσαν ένα δημιουργικό, καλλιτεχνικό, μουσικό, καλοκαιρινό βράδυ στη καρδιά της πόλης!

Παρουσίασαν οι καλλιτέχνες:

Βερούτης Κωνσταντίνος

Goranova Niki

Γουλάκου Μάριου

Καραχάλιου Δήμητρα

Ντιναπόγια Χριστίνα

Παναγιωτοπούλου Παρασκευή

Πετρακοπούλου Βασιλική

Ψάλτη Νικολέτα

Πετρίδης Χρήστος

Η Dreamteam ευχαριστεί θερμά το ΚΛΩΣΤΗΡΙΟΝ για την αμέριστη και των πολλών χρόνων συνεργασία και εμπιστοσύνη!

Φωτογραφίες: Παρασκευή Παναγιωτοπούλου

ΚΛΩΣΤΗΡΙΟΝ: Μυλέρου 17 Πλατεία Αυδή Μεταξουργείο Αθήνα

#dreamteam #giaenankaliterokosmo #klostirion #athens #art #nude #body #men #sex #pleasure #notaboo #different #difference

facebook & instagram: dreamteam.org.gr       www.dreamteam.org.gr

#dreamteam #wesharethehappiness #oneiraki #giaenankaliterokosmo