Γεωργακόπουλος Νικόλαος: Η ομορφιά πρέπει να πηγάζει πρώτα από την ψυχή μας ώστε να “βγαίνει προς τα έξω” για να λάμπει και η εμφάνισή μας

“Συνεργάζομαι με το πρακτορείο happy people models και οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τούς ανθρώπους από το δυναμικό του πρακτορείου. Όλοι με πίστεψαν από το πρώτο λεπτό και ήταν δίπλα μου σε κάθε στιγμή!”

Σπουδάζετε Γεωπονία στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Υπάρχει η δυνατότητα του συνδυασμού των δύο επαγγελμάτων; Βεβαίως και υπάρχει η δυνατότητα στο να συνδυάσω τις σπουδές με τη δουλειά μου. Απαιτεί πολύ δουλειά και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο!

Με ποιο σκεπτικό αποφασίσατε να δραστηριοποιηθείτε στο χώρο του modeling; Με το σκεπτικό τού να πραγματοποιήσω το όνειρό μου γιατί για εμένα ήταν ένα όνειρο το οποίο και έγινε πραγματικότητα. Νομίζω πως δεν χρειάζεται σκεπτικό αυτή η δουλειά, παρά μόνο θέληση και ψυχή.

Αισθάνεστε όμορφος ψυχικά όσο και εμφανισιακά; Αισθάνομαι απίστευτα όμορφος πρώτα ψυχικά και έπειτα εμφανισιακά. Η ομορφιά πρέπει να πηγάζει πρώτα από την ψυχή μας ώστε να βγαίνει προς τα έξω για να λάμπει και η εμφάνιση μας.

Οι γονείς σας συμφώνησαν όταν τους είπατε ότι θέλετε να ασχοληθείτε με το χώρο του modeling; Οι γονείς μου είναι δίπλα μου σε ό,τι κι αν έχω επιλέξει. Βέβαια όταν τούς είπα πως θέλω να ασχοληθώ με το modeling στην αρχή είχαν κάποιους ενδοιασμούς και φοβίες, αλλά όταν είδαν πως σε ό,τι δουλειά κι να έκανα υπήρχε πάντα προστασία από το πρακτορείο μου δεν είχαν κανένα λόγο να ανησυχούν.

Με ποιο πρακτορείο συνεργάζεστε και σε ποιους ανθρώπους του χώρου του modeling οφείλετε ένα ευχαριστώ για την εως τώρα πορεία σας; Συνεργάζομαι με το πρακτορείο happy people models και οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τούς ανθρώπους από το δυναμικό τού πρακτορείου. Όλοι με πίστεψαν από το πρώτο λεπτό και ήταν δίπλα μου σε κάθε στιγμή !

Είναι το modeling και Ανδρική υπόθεση; Πλέον το modeling είναι αδιαμφισβήτητα ΚΑΙ ανδρική υπόθεση. Και οι άνδρες μοντέλα έχουν τεράστιες ευκαιρίες και δυνατότητες. Βέβαια πρέπει να τα κυνηγήσουν όλα. Τίποτα δεν θα έρθει “να χτυπήσει” την πόρτα μόνο του.

Πέραν της εμφάνισής σας ποιο άλλο χαρακτηριστικό, σας διακρίνει ως προσωπικότητα; Κάποια από αυτά που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά μου πίστευω πως είναι η αυθεντικότητά μου και η ψυχική δύναμη. Αυτή με έχει βοηθήσει σε κάθε δυσκολία. Όταν έχεις ψυχή μέσα σου μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Είστε έτοιμος να ακολουθήσετε μια διεθνή καριέρα όταν σας δοθεί η ευκαιρία; Είμαι πανέτοιμος να ξεκινήσω μια διεθνή καριέρα όταν μου δοθεί η ευκαιρία. Πιστεύω πως όλα για έναν λόγο γίνονται σε αυτή τη ζωή. Όταν δίνεται μια ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλεύομαστε γιατί μπορεί να μην έρθει ξανά.

Τηλεοπτικά talent show και modeling. Ποια είναι η γνώμη σας; Θα θέλατε να συμμετέχετε; Η γνώμη μου για τα talent show και το modeling είναι πως αν κάποιος θέλει να πάει γιατί όχι δεν είναι κάτι αρνητικό. Μπορεί να του φανεί χρήσιμη η συμμετοχή του στο μέλλον ίσως. Όμως και όχι. Είναι ένα ρίσκο πιστεύω. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να συμμετείχα. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ποιος είναι οι αγαπημένος σας σχεδιαστής μόδας, ποιο μοντέλο σας εμπνέει και γιατί; Ο αγαπημένος μου σχεδιαστής μόδας είναι o Giorgio Armani. Μου αρέσει πολύ η ιστορία του και τα σχέδια στα brand του. Το μοντέλο που με εμπνέει και θαυμάζω είναι ο Mariano di vaio. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που έχει πλασάρει τον εαυτό του και η αισθητική του.

Βάζετε όρια στον εαυτό σας; Τι δεν θα κάνατε σε μία φωτογράφιση; Γενικά πιστεύω πως είναι καλό να έχουμε όρια. Έτσι κι εγώ βάζω στον εαυτό μου. Σε μία φωτογράφιση πάνω από όλα δεν θα ήθελα να πάω απροετοίμαστος και χωρίς συνέπεια. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Επίσης δεν θα έκανα κάτι, το οποίο δεν είναι στην αισθητική μου και θα με πήγαινε πίσω στην καριέρα μου αντί να με εκτοξεύσει ψηλά.

Μόρφωση και Modeling. Ένα όμορφο σώμα είναι αρκετό για μια επιτυχημένη καριέρα; Ένα όμορφο σώμα παίζει πολύ βασικό ρόλο όταν είσαι μοντέλο, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να έχεις μυαλό και όπως προανέφερα ψυχή. Το σώμα ίσως να σε φτάσει σε κάποιο επιθυμητό σημείο, αλλά με το μυαλό και την προσωπικότητά σου θα φτάσεις ψηλά.

Η Γυμναστική και η διατροφή είναι στις προτεραιότητές σας; Η γυμναστική και η σωστή διατροφή είναι στην καθημερινότητά μου όχι μόνο γιατί μου αρέσει να προσέχω το σώμα μου και τον οργανισμό μου, αλλά γιατί το απαιτεί και η δουλειά μου.

Ακούμε συνεχώς για Βία. Ενδοοικογενειακή, εργασιακή, αθλητική, καλλιτεχνική… Εντυπωσιάζεστε από το συμβάν ή από τους πρωταγωνιστές; Εσείς έχετε υποστεί κάποια μορφή βίας; Όλη αυτή η βία που υπήρχε και υπάρχει είναι τόσο δυσάρεστη. Οποιαδήποτε μορφή βίας είναι τραγικό να συμβαίνει είναι πολύ στενάχωρο. Εγώ δεν έχω δεχτεί κάποιο είδος βίας αλλά όταν τα άτομα γύρω μας δέχονται βία και βιώνουν κάτι άσχημο οφείλουμε ως άνθρωποι να καταλάβουμε τον πόνο τους και να τους βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.