Αντώνης Ρέμος

LIVE 2023

Feat. Mente Fuerte

Η απόλυτη αποθέωση στο κατάμεστο θέατρο Πέτρας

Πάνω από 12.000 κόσμου κατέκλυσαν το θέατρο.

Μία από τις πιο συναρπαστικές μουσικές βραδιές χάρισε ο Αντώνης Ρέμος στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, σε μία μεγαλειώδη συναυλία, με μοναδικό παλμό και ασύγκριτο κέφι που απήλαυσαν περισσότεροι από 12.000 χιλιάδες θαυμαστές που βρέθηκαν από νωρίς εκεί.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής γνώρισε την απόλυτη αποθέωση στο κατάμεστο θέατρο και ανταπέδωσε την αγάπη και την ανταπόκριση του κόσμου χαρίζοντας μια «μαγική» βραδιά, πλαισιωμένος από μια εξαιρετική ορχήστρα, με μοναδικούς σολίστες.

Το κοινό έγινε ένα με τον Αντώνη Ρέμο και δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί του τις δεκάδες μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, τα νέα του τραγούδια αλλά και να χειροκροτεί θερμά τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του.

Τον δικό του «τόνο» στη συναυλία έβαλε κι ο Mente Fuerte, αγαπημένος της νεολαίας, που μαζί με τον Αντώνη Ρέμο παρουσίασαν για πρώτη φορά live το νέο τους τραγούδι με τίτλο  «Πόσο Θέλω», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Μαζί ήταν και η Στεφανία Ρίζου.

Οι επόμενες συναυλίες θα γίνουν σε Αρχαία Ολυμπία (12 Ιουλίου), Θεσσαλονίκη (17 Ιουλίου), Χαλκιδική (9 Αυγούστου) και Ίο (12 Αυγούστου).

Μην τις χάσετε!