ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΨΑΡΙΑΔΟΥ: “Η τέχνη του σήμερα στην Ελλάδα είναι και αποδεκτή και πανταχού παρούσα”

“Πηγη εμπνευσης τα φυσικα φαινομενα που συμβαινουν στη γη και απο παλια αντικειμενα και υλικα που ο χρονος εχει σημαδεψει…”

Πως και πότε ξεκινήσατε να ασχολείστε συστηματικά με την Τέχνη; Συστηματικα ξεκινησα το 2015.

Καλλιτέχνης γεννιέται κανείς ή γίνεται; Πιστευω οτι καλλιτέχνης γεννιεσαι αλλα η εξελιξη και η πορεια σου εξαρτωνται απο τις σπουδες σου και την αγαπη σου για την τεχνη.

Σε ποιο ρεύμα ή κίνημα θα εντάσσατε τα έργα σας; Ρεαλισμος – εξπρεσιονισμος.

Από που αντλείτε την έμπνευση σας; Πηγή εμπνευσης τα φυσικα φαινομενα που συμβαινουν στη γη και απο παλια αντικειμενα και υλικα που ο χρονος εχει σημαδεψει.

Υπάρχουν προσωπικότητες ή άλλοι καλλιτέχνες που έχουν επηρεάσει το έργο σας; Vincent van Gogh

Ποιά είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχετε θέσει στον εαυτό σας ως καλλιτέχνης; Να ξεκινησω μαθηματα ζωγραφικης σε μεγαλη ηλικια μετα απο μεγαλη απουσια στο χωρο της ζωγραφικης.

Πόσο αποδεκτή είναι η Τέχνη στην Ελλάδα σήμερα και τι ρόλο καλείται να παίξει στον δημόσιο χώρο; Η τεχνη του σημερα στην Ελλαδα ειναι και αποδεκτη και πανταχου παρουσα. Μπορει να αναδείξει και να προβαλει την Ελλαδα στο εξωτερικο οπως και να την κρατησει ορθια σε καιρους δυσκολους εαν χρειαστει.

Ποιά είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; Να αφιερώσω περισσοτερο χρονο για ζωγραφικη. Ζωγραφιζοντας έρχεται η έμπνευση οπως λεει η δασκάλα μου Eleni Sakali.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΨΑΡΙΑΔΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Απόφοιτη του Αθηναικού Καλλιτεχνικού ομίλου ΑΚΤΟ στον κλάδο διακοσμητικής και ντεκορατέρ βιτρίνων.  
Ιδιαίτερα μαθήματα ζωγραφικής με τη ζωγράφο Eleni Sakali.