Ανανέωσε τον χώρο σου με τα πιο in style κουρτινόξυλα!

Κάθε σπίτι χρειάζεται ανά διαστήματα τη δική του ανανέωση, με μικρές ‘πινελιές‘ αλλά και μεγάλες αλλαγές που θα το κάνουν να μεταμορφωθεί στην πιο μοντέρνα του εκδοχή.

Μια πολύ καλή και έξυπνη ιδέα για να μεταμορφώσεις τον χώρο σου είναι η αλλαγή στις κουρτίνες του σπιτιού αλλά και στα κουρτινόξυλα! Έχουμε λοιπόν ετοιμάσει για σένα ολοκληρωμένες προτάσεις, η καθεμία των οποίων ταιριάζει με κάθε χώρο του σπιτιού.

 

Κουζίνα

Η κουζίνα είναι ένας χώρος μέσα στον οποίο περνάμε αρκετές ώρες για να μαγειρέψουμε αλλά και να κάνουμε πολλές από τις δουλειές του σπιτιού. Όσον αφορά το design, διαμορφώνεται σύμφωνα με την υπάρχουσα αισθητική του χώρου και έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις κουρτινόξυλα inox αλλά και ξύλινα, που θα δώσουν μια νότα ανανέωσης και αλλαγής.

Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία στις διαμέτρους, όπως φ25, φ30 και φ35.

Σαλόνι

Το design ενός σαλονιού εξαρτάται πολλές φορές και από τη γενικότερη διαμόρφωση των συνολικών χώρων ενός σπιτιού. Για το σαλόνι μπορείς να επιλέξεις μοντέρνα σχέδια και κομμάτια ξεχωριστά, όπως σφυρήλατα, χρυσά αλλά και bronze.  Ανακάλυψε το ιδανικό για το χώρο σου και συνδύασε το με τα χρώματα και τα υφάσματα του καναπέ σου αλλά και φυσικά με εντυπωσιακές κουρτίνες.

Υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο αποτελεί ένα χώρο ξεκούρασης αλλά και χαλάρωσης μετά από μια γεμάτη μέρα. Η διακόσμηση του δωματίου μπορεί να διαφέρει σε ένα βαθμό από τη φιλοσοφία του υπόλοιπου σπιτιού γι αυτό και τα αξεσουάρ κουρτίνας που θα διαλέξεις, πρέπει να του ταιριάζουν απόλυτα. Εδώ, εκτός από το κουρτινόξυλο, αξίζει να επενδύσεις και σε αμπράζ κουρτίνας.

Τα αμπράζ είναι διακοσμητικά και πρακτικά αξεσουάρ σαν μαγνήτες που κρατάνε την κουρτίνα και δημιουργούν μια εικόνα εντυπωσιακή και προσεγμένη. Μπορείς να βρεις μια μοναδική σειρά με ξεχωριστά σχέδια, παρέχοντας το τέλειο κράτημα της κουρτίνας στο κατάλληλο σημείο.

Ανανέωσε κάθε χώρο του σπιτιού σου με τα κατάλληλα προϊόντα & δώσε μια χροιά αλλαγής σε κάθε σημείο! Επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Agiovlasitis Home και επίλεξε έπιπλα, διακοσμητικά και εκατοντάδες ακόμη προϊόντα, στις πιο προσιτές τιμές!