Βρες εδώ τα πάντα για τη μοτοσυκλέτα σου

Οι λάτρεις των μηχανών θα συμφωνήσουν πως μια μοτοσυκλέτα δεν αρκεί να είναι λειτουργική και πρακτική, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι και όμορφη!

Με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείς να απογειώσεις την εικόνα του αγαπημένου σου οχήματος εύκολα και οικονομικά. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ο αγαπημένος προορισμός των οπαδών του “αθλήματος”, που δεν είναι άλλος από το Moto Discovery.

Καλαίσθητα αυτοκόλλητα για τη μοτοσυκλέτα σου

Πόσες φορές δεν έχεις θαυμάσει ένα καλόγουστο αυτοκόλλητο πάνω σε μία ήδη εντυπωσιακή μηχανή; Τι θα έλεγες αν μπορούσες να αποκτήσεις κι εσύ φανταστικά αυτοκόλλητα μηχανής που θα αναβαθμίσουν το design της μοτοσυκλέτας σου;

Στο εξαιρετικά εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείς να εξερευνήσεις μία πραγματικά πλούσια συλλογή από αυτοκόλλητα σε σχέδια Carbon και Monster, για τροχούς Sym και Benelli και πολλά άλλα. Βρες αυτοκόλλητα για το ρεζερβουάρ, τους τροχούς και κάθε επιφάνεια της μηχανής.

Διακόσμησε μοναδικά οποιοδήποτε μοντέλο της Suzuki και βρες ιδιαίτερα σχέδια για μηχανές όλων των εταιριών, που θα ξεχωρίσουν αμέσως!

Αυτοκόλλητη ταινία τροχών με λογότυπα σε φανταστικό πλήρες σετ και για τους δύο τροχούς της Suzuki Burgman.

 

Αποστάτες τιμονιού

Για σένα που θέλεις να ψηλώσεις τη θέση του τιμονιού και να βελτιστοποιήσεις τη θέση οδήγησης η λύση βρίσκεται στους αποστάτες τιμονιού. Οι αποστάτες αποτελούν τον πιο οικονομικό τρόπο για να το πετύχεις αυτό, γιατί δεν είναι ακριβοί για αγορά. Περισσότερο, όμως, αποτελούν την πλέον συμφέρουσα κίνηση, καθώς δεν απαιτείται καμία μετατροπή για την τοποθέτησή τους, ούτε στα καλώδια και τα σωληνάκια, αλλά ούτε και στις ντίζες.

Εξερεύνησε την πλούσια συλλογή και επίλεξε τους κατάλληλους αποστάτες για τη μηχανή σου, όπως BMW ή Suzuki, σε μαύρο ή σε ασημί χρώμα ανάλογα με το τι σου αρέσει και απογείωσε την οδηγική εμπειρία!

Αποστάτες τιμονιού 30mm για BMW R1200GS/Adventure 2008-2012.

Ιδανική επιλογή για σένα που θέλεις να ψηλώσεις το τιμόνι κατά 3 εκατοστά και να κάνεις την οδήγηση ακόμα πιο άνετη, χωρίς να χρειαστούν αλλαγές για την τοποθέτησή τους. 

Μπες τώρα στο moto-discovery.com και απόκτησε τα ιδανικά αξεσουάρ μοτοσυκλετών για το μοντέλο της μηχανής σου στις καλύτερες τιμές και με παράδοση εντός δύο εργάσιμων ημερών.