Αληθινή κοσμοσυρροή στα εγκαίνια της έκθεσης του Cédric Bouteiller, Inspirations Urbaines, στη νέα γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Κολωνάκι

Μαρίνα Καποπούλου, Λάκης Λαζόπουλος, Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, Cédric Bouteiller, Κώστας Γεωργίου

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης του κορυφαίου Γάλλου καλλιτέχνη Cédric Bouteiller, Inspirations Urbaines, με την οποία πραγματοποιήθηκαν και τα επίσημα εγκαίνια της νέας γκαλερί Kapopoulos Fine Arts επί της οδού Σκουφά 5-7 στο Κολωνάκι.

Βαγγέλης Καπόπουλος, Ντέλλα Ρούνικ

Να σημειώσουμε ότι ο διεθνής καλλιτέχνης διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με την γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Ελλάδα.

Ήταν έναν εικαστικό γεγονός με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, ο οποίος ήρθε από τη Γαλλία, να δίνει το παρόν στην πρώτη του ατομική έκθεση στην Αθήνα.

Ο Cédric Bouteiller, χαμογελαστός και φιλικός, δήλωσε ενθουσιασμένος για την παρουσίαση της δουλειάς του στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts και ξενάγησε το φιλότεχνο κοινό στα δυναμικά, πολύχρωμα έργα του, που δημιούργησε ειδικά για την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα και εμπνεύσθηκε από τις εικόνες της πόλης.

Στο πλευρό του ο γκαλερίστας Γρηγόρης Καπόπουλος, ο οποίος ταξίδεψε στο ατελιέ του καλλιτέχνη στη Μασσαλία για να επιλέξει τα έργα και σύσσωμη η οικογένεια Καποπούλου, ο ιδρυτής του οίκου και των γκαλερί Βαγγέλης Καπόπουλος, η σύζυγός του Μαρίνα πάντα στο πλευρό του, και η κόρη τους curator Νίκη Καποπούλου του The Art Dose.

Οι φιλότεχνοι γέμισαν όχι μόνο την γκαλερί, αλλά και τον χώρο έξω, σε μια εικαστική συνάντηση που έκανε αίσθηση, με τη μουσική από τον Dj να δίνει τον τόνο και να φέρνει τον ρυθμό στα πρώτα εγκαίνια με την παρουσία κοινού, μετά την πανδημία.

Ανάμεσα τους οι εικαστικοί Γιώργος Σταθόπουλος, Λάκης Λαζόπουλος, Κωστής Γεωργίου, Ντέλλα Ρούνικ, Απόστολος Λάβδας, Απόστολος Χαντζαράς, κ.ά. ο Στάθης Καπετανάκης με τη σύζυγο του Χριστιάνα, επιφανείς λάτρεις της τέχνης, συλλέκτες, άνθρωποι της κοινωνικής ζωής της Αθήνας.

Ακολούθησε dinner party στο νέο εστιατόριο “Nous” του Γρηγόρη Καπόπουλου στον Κεραμεικό (Παραμυθιάς 13), το οποίο αγκαλιάζει μοναδικά το καλό φαγητό, το ποτό, τη μουσική και τη μοντέρνα τέχνη, σ’ έναν χώρο υψηλής, όσο και ιδιαίτερης αισθητικής.

Kapopoulos Fine Arts: Cédric Bouteiller Inspirations Urbaines. Διάρκεια έκθεσης ως τις 16/4/2022. Σκουφά 5-7, Κολωνάκι, τηλ.: 2103637652. Email: [email protected]