Ακαδημία Κοινωνίας Πολιτισμού. Ένα πανεπιστήμιο για όλους

Η Ακαδημία Κοινωνίας & Πολιτισμού, έχοντας ως όραμα την κοινωνική προσφορά δίνει την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, σε όποια γωνιά της Ελλάδας και αν βρίσκονται να παρακολουθήσουν είτε δια ζώσης, είτε εξ αποστάσεως τον νέο κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ξεκινούν από τον Οκτώβριο. Συνδέει με ιδανικό τρόπο την επιστημονική κοινότητα με την κοινωνία, προσφέροντας στους πολίτες υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και επιστημονική γνώση, αναδεικνύοντας έτσι την αξία και τη χρησιμότητά της στην καθημερινή ζωή.
Η γνώση που παρέχει η Ακαδημία Κοινωνίας & Πολιτισμού στους σπουδαστές της είναι υψηλού επιπέδου και έχει ως στόχο την προσωπική ανάπτυξη, την αυτοβελτίωση και αυτοεξέλιξη του ατόμου. Μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ειδικοί ερευνητές, μοιράζονται με τους σπουδαστές σκέψεις και απόψεις σε επιστημονικά ζητήματα.
Το πρόγραμμα της Ακαδημίας Κοινωνίας & Πολιτισμού χωρίζεται σε δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα. Περιλαμβάνει κύκλο μαθημάτων με θεματολογία που αφορά το σύγχρονο άνθρωπο και τις ανάγκες του. Πιο συγκεκριμένα οι Θεματικές Ενότητες που προσφέρονται είναι Ψυχολογία, Παιδαγωγικά, Τέχνες & Πολιτισμός, Οργάνωση Πολιτιστικών Μονάδων, Ελληνική Ιστορία & Λαογραφία και Φιλοσοφία. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες από δεκαοκτώ (18) ετών και άνω, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, π.χ. επιπέδου μόρφωσης.

Το κόστος συμμετοχής για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-19 είναι μόνο 120ευρώ ή 90ευρώ για ειδικές κατηγορίες.
Υπεύθυνη της Ακαδημίας έχει ορισθεί η κ. Μαρία Θεοδοσίου.

Περισσότερες πληροφορίες:
Κοινωνία & Πολιτισμός-Πολιτιστικός Οργανισμός
Αθηνάς 10 Εύοσμος Θεσσαλονίκης
Τηλ. 2311293133
Κιν.: 6976089547 Θεοδοσίου Μαρία
EMAIL:[email protected]
https://www.facebook.com/akademiesocietyandcultur/