«Ήθος Πάθος Λόγος» Το αρχαίο μυστικό της επιτυχίας

«Πώς ένας απλός στρατιώτης επηρέασε τη ζωή 10.000 ανθρώπων»

Το τρίπτυχο του Αριστοτέλη «Ήθος Πάθος Λόγος» και το αρχαίο μυστικό της επιτυχίας που κρύβει μέσα του ξεδιπλώνονται στις σελίδες του ομότιτλου βιβλίου του Λεωνίδα Γαλάνη που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και απολαυστικά παραδείγματα, το «Ήθος Πάθος Λόγος» εξερευνά το μυστικό της επιτυχίας από την αρχαιότητα μέχρι το… διάστημα.

«Από τον Σοπενάουερ μέχρι τον Μπρους Λι. Από τη μουσική βιομηχανία μέχρι την άγρια ζούγκλα. Από τον Μέγα Αλέξανδρο μέχρι… τον Μπάμπη. Το μυστικό, που ήταν κρυμμένο σε ένα εγχειρίδιο ρητορικής, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί.»

Έχοντας ως βάση μια αληθινή ιστορία 2.400 ετών, εκείνη του απλού στρατιώτη, παρελαύνουν αναφορές στη φιλοσοφία και τη δράση του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, του Σωκράτη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Πλουτάρχου και πολλών άλλων, και μας οδηγούν σε νεότερους, όπως τον Τσιαλντίνι, τον Κόβεϊ, τους… Extreme. 

Με απλό, ευχάριστο και ελαφρώς χιουμοριστικό τρόπο μεταφέρεται το μυστικό στον αναγνώστη, ώστε να είναι σε θέση να το εφαρμόσει άμεσα και εύκολα για την κατάκτηση της επιτυχίας και της ευδαιμονίας.

Ένα βιβλίο που «δεν γνωρίζει ηλικίες» και μπορεί να φανεί χρήσιμο σε όλους.

Ο συγγραφέας:

Ο Λεωνίδας Γαλάνης έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων ως εκπαιδευτής management, πωλήσεων και marketing. Διατέλεσε στέλεχος σε πολλές εταιρείες και μέχρι πρόσφατα εργαζόταν ως Sales Supervisor σε μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα. Διαθέτει Δίπλωμα στη Διοίκηση Πωλήσεων και Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. 

Είπαν για το βιβλίο:

Σπήλιος Αριστοτελίδης, Sales and Management Trainer, e-shop Manager:

«Eύστοχα παραδείγματα, χιούμορ και πραγματικές ιστορίες από την αρχαιότητα. Ένα βιβλίο κατάλληλο για όλους και ένα από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα τα τελευταία χρόνια».

Ελένη Γρομπανοπούλου, ΜΑ δημιουργικής γραφής, εκπαιδεύτρια ενηλίκων:

«Ένα βιβλίο που δεν το αφήνεις από τα χέρια σου αν δεν τελειώσει. Αυτογνωσία, διοίκηση, στρατηγική, όλα τα έχει μέσα».

Κώστας Μπιμπλής, Area Sales Manager, Domes Resorts:

«Εύγλωττο, χιουμοριστικό, διδακτικό, απλό αλλά παράλληλα με σημαντικά νοήματα και παραπομπές».

Ιωάννης Ράπτης, Ιδιοκτήτης της Mega Systems και της Supplies Solutions:

«Σε βοηθάει να οργανώσεις τον τρόπο σκέψης, της στρατηγικής και τον τρόπο λήψης αποφάσεων».

Έλλη Χατζηνάσιου, Import/Export Manager, Perkal White Linen:

«Πολύ καλογραμμένο βιβλίο, ευανάγνωστο, με μικρές δόσεις χιούμορ. Σε κρατάει σε εγρήγορση, δεν θέλεις να σταματάς να διαβάζεις».

ISBN 978-618-00-3021-1 Σελίδες 176

Σχήμα: 14 x 21 Τιμή: 15,9 €

Facebook / Instagram: @Ethospathoslogosthebook

Λεωνίδας Γαλάνης

[email protected]