Έμπρακτη στήριξη της ΔΕΘ-Helexpo στο Ιπποκράτειο

Την έμπρακτη στήριξή της σε ένα ακόμα νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, το Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο», πρόσφερε εν μέσω πανδημίας η ΔΕΘ-Helexpo, που συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του υγειονομικού δυναμικού της Θεσσαλονίκης με όλα τα διαθέσιμα μέσα της σε υποδομές και εξοπλισμό.

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, σε συνεργασία με την εταιρεία Interform, παραχώρησε στο Ιπποκράτειο λυόμενα περίπτερα και τέντες για τις αυξανόμενες ανάγκες του νοσοκομείου αυτή την περίοδο. Δώρισε επίσης και ένα υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα απολύμανσης.

Στην παράδοση του εξοπλισμού παρευρέθηκαν από την πλευρά του Ιπποκράτειου ο διοικητής του, κ. Νίκος Αντωνάκης, ο αναπληρωτής διοικητής, κ. Γιώργος Ταρασίδης, η αναπληρώτρια διοικήτρια στο ΝΑΔΝΘ (Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων), κα Αλεξάνδρα Τιτοπούλου, η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κα Ελένη Παντελίδου και τομεάρχισσες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Από την πλευρά της ΔΕΘ-Helexpo παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Τάσος Τζήκας, ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, κ. Αλέξης Τσαξιρλής.

Η ΔΕΘ-Helexpo θα εξακολουθήσει και στο επόμενο διάστημα να στηρίζει το υγειονομικό σύστημα της Θεσσαλονίκης στη «μάχη» του με τον κορωνοϊό και να προσφέρει χείρα βοηθείας όπου χρειαστεί.