VINTAGE The Band: “Στα σχέδια μας είναι η προώθηση των δικών μας τραγουδιών και η προσπάθεια αναγνώρισης στο εξωτερικό”

Άρης Χρηστοβίτσης: (ιδρυτής συγκροτηματος): Ως επαγγελματίας μουσικός από πολύ μικρός επηρεάστηκα αποκλειστικά από τα ξένα μουσικά δρώμενα προσπαθώντας να τα προσαρμόσω στα δικά μου μουσικά δεδομένα και ετσι κατάφερα να βρίσκομαι στον χώρο πολλά χρόνια τώρα με τον δικό μου ήχο και άποψη στη μουσική. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους Vintage.

Ποια είναι η πρώτη σας μουσική ανάμνηση; Γεννήθηκα μέσα σε μία οικογένεια ερασιτεχνών μουσικών, οπότε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου όλες μου οι αναμνήσεις είναι κατά βάση μουσικές με μια κιθάρα στα χέρια.

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές, θετικές ή αρνητικές; Ως επαγγελματίας μουσικός από πολύ μικρός επηρεάστηκα αποκλειστικά από τα ξένα μουσικά δρώμενα προσπαθώντας να τα προσαρμόσω στα δικά μου μουσικά δεδομένα και ετσι κατάφερα να βρίσκομαι στον χώρο πολλά χρόνια τώρα με τον δικό μου ήχο και άποψη στη μουσική. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους Vintage. Θετικό μεν για μας, αρνητικό δε ως προς τη χώρα στην οποία δραστηριοποιούμαστε κατά βάση.

Σας τρομάζει η επιτυχία ή η αποτυχία; Σε αυτό το επίπεδο οι μικρές επιτυχίες και αποτυχίες μας δεν μας επηρεάζουν καθόλου όσον αφορά την προσήλωση στους στόχους μας.

Ποια είναι η άποψή σας για τα τηλεοπτικά μουσικά Talent show; Λυπάμαι που βλέπω παιδιά με πολύπλευρο ταλέντο, τα οποία θυσιάζονται στον βωμό της τηλεθέασης, χωρίς καμία προοπτική για τους περισσότερους από αυτούς, αφού η χώρα μας υποστηρίζει αποκλειστικά συγκεκριμένα είδη μουσικής και συγκεκριμένα προφίλ καλλιτεχνών.

Υπάρχουν μάνατζερ στην Ελλάδα που μπορούν να βοηθήσουν την πορεία ενός μουσικού; Σε καμία περίπτωση. Αυτός ο ΚΑΔ απουσιάζει από την ελληνική πραγματικότητα τουλάχιστον με την έννοια που υπάρχει στο εξωτερικό.

Με ποιον μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Με πολλούς θα έλεγα, όπως τους John Fogerty, Angus Young, Tom Johnston, Joe Walsh και άλλους πολλούς, τους οποίους θαυμάζω για την πολύπλευρη μουσική τους κατάρτιση αλλά και την τεράστιά τους καριέρα.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Πολλές θα μπορούσαν να είναι αυτές, ίσως με τον Steve Perry (Journey) ή τον John Bon Jovi να ήταν κάτι μοναδικό, σαν αυτό που λέμε όνειρο ζωής.

Η σχέση σας με τα υπόλοιπα μέλη των VINTAGE the band; Μας συνδέει πολύχρονη φιλία και κοινή μουσική πορεία σε πολλά και διάφορα άλλα concept και projects προηγούμενων και οχι μόνο ετών.

Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Η προώθηση των δικών μας τραγουδιών και η προσπάθεια αναγνώρισης στο εξωτερικό.


ΒΙΟ
Oι VINTAGE – the band είναι μια αγγλόφωνη ροκ μπάντα ,από τη Θεσσαλονίκη ,με πραγματικά αμερικάνικη POP – ROCK διάθεση και ήχο. Εχει ήδη μεγάλη παρουσία στα πιο δημοφιλή live stages της πόλης αλλά και συμμετοχές σε μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις ενω καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Νοέμβριο του 2020 θα βρεθεί για ένα δίμηνο στις Σκανδιναβικές χώρες ξεπερνώντας για μια ακόμη φορά τα σύνορα της Ελλάδος. Το σχήμα παρουσιάζει δικά του τραγούδια και παράλληλα διασκευάζει κλασικά hits (Blondie , Journey , pink ,GNR etc.) που όλοι θα σιγοτραγουδίσουμε.

ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ
Αρης Χρηστοβίτσης κιθάρα/φωνή 2017 εώς σήμερα
Νίκος Ντίτσιας τύμπανα 2017 εώς σήμερα
Κατερίνα Πολυχρονοπούλου κιθάρα/φωνή 2017 εώς σήμερα
Χρήστος Σιάσος μπάσο 2017-2020
Πηγή Σαμαρά 2020

LINK
https://www.facebook.com/vintageartstb/
https://www.youtube.com/watch?v=ssVDNYODnNs
https://www.youtube.com/watch?v=rBRQJYOWl2E
https://www.youtube.com/watch?v=b7RSWYx8fic