Summer Camp – Week Of Healing του FINDMYVOICE 

1o FINDMYVOICE Summer Camp
6 – 12 Σεπτεμβρίου
“WEEK OF HEALING” Φωνή & Ψυχοθεραπεία

Το Findmyvoice Workshop διοργανώνει για πρώτη φορά ένα καλοκαιρινό workshop στο Πευκί της Β. Εύβοιας.

Για μια ολόκληρη εβδομάδα, στο παραθαλάσσιο Πευκί, σε ένα Camp με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τέτοιες δράσεις – εξωτερικούς & εσωτερικούς, θα αφοσιωθούμε στη φωνή μας και πώς μας κάνει να νοιώθουμε.

Η δασκάλα και ιδρύτρια του εργαστηρίου Fiona Λαμπρίδη θα δουλέψει με την ομάδα που θα δημιουργηθεί, σε καθημερινά τρίωρα μαθήματα.

Βασιζόμενη στο τρίπτυχο της βασικής τεχνικής τραγουδιού: ΑΝΑΠΝΟΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΣΤΗΡΙΞΗ και με τη μέθοδο που έχει αναπτύξει και καταγράψει στο βιβλίο της, “FINDMYVOICE – Μια Ολιστική Μέθοδος Φωνητικής” θα προσεγγίσει τις δυσκολίες και τα μπλοκαρίσματα της έκφρασης και του σώματος που εμφανίζονται, μέσα από τη φωνή.

Η Fiona Λαμπρίδη, υποστηρίζει και αναδεικνύει στα σεμινάρια του FINDMYVOICE ότι στη Φωνή μας, φαίνονται όλα!
Τα ερωτήματα που προκύπτουν κατά την διάρκεια των εργαστηρίων, αναδεικνύουν την αμφίδρομη σχέση της Φωνητικής με την Ψυχοθεραπεία και βοηθούν τους συμμετέχοντες να αποκωδικοποιήσουν και να δοκιμάσουν ένα άλλο μονοπάτι υπέρβασης και θεραπείας μέσα από την Τέχνη. Το Workshop απευθύνεται σε όλους. Δεν απαιτείται τραγουδιστική εμπειρία.
H εβδομάδα του Week of Healing περιλαμβάνει την προετοιμασία και παρουσίαση μιας performance στο τέλος της εβδομάδας. Ένα live όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν από ένα τραγούδι.

Επίσης το πρόγραμμα των μαθημάτων συμπληρώνει η Σύμβουλος & Εκπαιδεύτρια ThetaHealing®️ Νατάσσα Κασσώμενου, με τρία προαιρετικά μαθήματα με θέμα τον Φόβο.

▪️Τί είναι Φόβος; ▪️ Πραγματικοί και φανταστικοί φόβοι ▪️ Φόβος απόρριψης, έκθεσης, αγνώστου ▪️ Κατανόηση και απομυθοποίηση των φόβων. [ Info: https://www.facebook.com/thetakey/ ]

*Για την καλύτερη τήρηση των μέτρων λόγω covid19 οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το βασικό πακέτο του workshop περιλαμβάνει: ▪️ τα καθημερινά μαθήματα φωνητικής με τη Fiona Λαμπρίδη ▪️ την προετοιμασία της τελικής performance ▪️ διαμονή σε δίκλινα bungalows με πρωινό.

Ενημερωθείτε και κλείστε θέση στο επίσημο site του FINDMYVOICE: http://www.findmyvoiceworkshop.com και στο τηλ: 694 8896356 ή στην επίσημη σελίδα στο FB: http://www.facebook.com/findmyvoice

Camping Pefki: https://www.facebook.com/campingpefki/

FIONA ΛΑΜΠΡΙΔΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

H Fiona είναι ελληνο-γερμανικής καταγωγής γεννημένη στην Ελλάδα. Διπλωματούχος δραματική σοπράνο – με μεγάλη εμπειρία διδασκαλική αλλά και σολιστική ως ερμηνεύτρια κλασσικού ρεπερτορίου, αλλά και ως ερμηνεύτρια της blues-pop-rock μουσικής. Είναι επίσης συνθέτρια pop-rock-blues τραγουδιών και ασχολείται επαγγελματικά με την παραγωγή προσωπικών μουσικών project και τη διδασκαλία.

Παράλληλα με την καλλιτεχνική της πορεία, από το 2004 παραδίδει μαθήματα και σεμινάρια φωνητικής σε Ωδεία, Μουσικές Σχολές και Θεατρικά Εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα. Το 2018 ιδρύει στη Θεσσαλονίκη το FindMyVoice Workshop, ένα εργαστήρι φωνητικής/τραγουδιού για όλους. Ένα εναλλακτικό project ομαδικών μαθημάτων, με σκοπό την εκπαίδευση, την εκτόνωση και την θεραπεία μέσω της τέχνης του τραγουδιού.
Το καλοκαίρι του 2020 ολοκλήρωσε και εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο με θέμα την αμφίδρομη σχέση της Φωνητικής Τέχνης με την Ψυχοθεραπεία, με τίτλο «FINDMYVOICE – Μία Ολιστική Μέθοδος Φωνητικής / Θεραπεύομαι και Θεραπεύω με τη Φωνή μου»

• Σπούδασε κλασικό τραγούδι με τον μπάσο Γιώργο Παππά.
• Πήρε δίπλωμα Μονωδίας με Άριστα Παμφηφεί και ‘Α βραβείο στο Κλασικό Ωδείο Χολαργού υπό την καθοδήγηση της μέτζο σοπράνο Rositsa Troeva
• Παρακολούθησε σεμινάρια με τους διεθνούς φήμης καλλιτέχνες Ghena Dimitrova και Rudolf Knoll
• Έχει διακριθεί σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς λυρικού τραγουδιού.
• Εξαετής παρακολούθηση βιωματικών-ψυχολογικών σεμιναρίων με θέμα την σωματική καταγραφή ψυχολογικών σοκ.
• Σεμινάριο Υποκριτικής στο θεατρικό εργαστήρι Acting How.
• To 2017 παρακολούθησε στο ΜΕΤ School του Λονδίνου κύκλο μαθημάτων με αντικείμενο το Screen Acting ενώ παράλληλα έκανε μαθήματα υποκριτικής και performing με τον βραβευμένο σουηδό σκηνοθέτη Jonas Grimas. (BAFTA/BBC/TV4 etc.)
• 2021 Ολοκλήρωσε ετήσια εκπαίδευση της Ψυχαναλυτικής Εταιρείας Β. Ελλάδος «Εισαγωγή στην Ψυχαναλυτική Σκέψη και Προσέγγιση».

Διετέλεσε μέλος της κριτικής επιτροπής των Καλλιτεχνικών Μαθητικών Αγώνων Περιφέρειας Αιγαίου.
Συνεργάστηκε και τραγούδησε με την γερμανίδα σοπράνο Cristiana Jordan στην Γερμανική Σχολή Αθηνών, στην παράσταση «Δύο Γυναίκες, Δύο Ευρωπαίες, Μια Φωνή».
Υπηρέτησε με αφοσίωση το λυρικό τραγούδι για αρκετά χρόνια, δίνοντας ατομικά ρεσιτάλ σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ρεπερτόριο της στην όπερα περιλάμβανε ρόλους όπως:
Leonora (La Forza del Destino), Turandot, Aida, Santuzza (Cavalleria Rusticana) κ.α.
Η κλασική παιδεία αποδείχθηκε ότι δεν την εμπόδισε να ακολουθήσει την αγάπη της για άλλα είδη μουσικής όπως blues, rock και soul. Ξεκίνησε να συνεργάζεται με blues rock σχήματα ως lead singer με εμφανίσεις σε clubs της Αθήνας ,της περιφέρειας και στο εξωτερικό.
Υπήρξε lead singer στη Blues band «Tube a Bassa» όπου για τέσσερα χρόνια έδιναν συναυλίες και συμμετείχαν σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ:
Συμμετείχε σε δύο δίσκους world – fusion, κάνοντας τα φωνητικά. Το 2004 – «Visionary World» και το 2006 «Hyperfly» του Albert Παναγιωτόπουλου και από το 2010 υπήρξε ιδρυτικό μέλος των ALTRIBE ως lead singer και συνθέτρια τραγουδιών του σχήματος. Με τους ALTRIBE έχει κυκλοφορήσει συνολικά τέσσερα ολοκληρωμένα album και δυο singles.
2011 «Το θαύμα» FM Records
2012 single «Φεύγω όλο πιο μακριά» Warner Music
2014 «Aphrodisiac» AAP
2016 «Spooky Train» Cultural Action/EMSE
2017 single «Too late to come back»
2018 «You heal my heart» Cultural Action/EMSE
2020 «Τhe Promised Land” [Digital album]

Τον Μάιο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο της ολοκληρωμένο solo album «You heal my heart» με τραγούδια που έχει συνθέσει η ίδια, αλλά και σε συνεργασία με τον Albert Παναγιωτόπουλο, σε παραγωγή και ενορχήστρωση του γνωστού drummer/συνθέτη/παραγωγού Νίκου Αντύπα γνωστού από τους Socrates και τις συνεργασίες του με την Χάρις Αλεξίου, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Sting κ.α.