REJECTION: “Κοιτάμε μπροστά κι ετοιμάζουμε δυνατές ανακοινώσεις για την σεζόν που έρχεται, με υπομονή και δουλειά!”

Καλώς ήρθατε στο Polismagazino. Λίγα λόγια να σας γνωρίσουμε. Καλώς σας βρήκαμε!

Πότε ξεκινήσατε σαν σχήμα; Απο το 2010, επίσημα με το ντεμπούτο “Hollow Prays”. Ανεπίσημα, πάει αρκετά πίσω, περίπου το 2005 που ξεκίνησαν τα πρώτα jams.

Ποια είναι τα μέλη του σχήματος; Είναι ο Βλάσης στα φωνητικά και την δημαγωγία, ο Νίκος στη κιθάρα, ο Νώντας στα τύμπανα κι εγώ ο Γιάννης, στο μπάσο.

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Ουσιαστικά, η μπάντα απο το ’10 “το πήγαινε τραίνο”, παίζοντας πολυάριθμα shows για την προώθηση του ντεμπούτου άλμπουμ στην Ελλάδα. Ακολουθήσε το ’13 το “Subject 43” όπου σε αυτό το δίσκο ή μπάντα έκανε το πρώτο τις Ευρωπαϊκό τουρ, το οποίο πήγε άψογα! Ωστόσο, μετά απο λίγο καιρό προέκυψε μια υποχρέωση τότε για ένα μέλος μας στο εξωτερικό για απροσδιόριστο χρόνο. Το ’18 έγινε το regroup κι από τότε δουλέψαμε σκληρά για το καινούργιο δίσκο “A New Age Of Insanity”.

Σας “τρομάζει” η επιτυχία ή η αποτυχία; Προσωπικά, αγκαλιάζω την αποτυχία γιατί με κάνει να μαθαίνω απ’ τα λάθη μου και μου υποδεικνύει όσο γινεται, το τι μπορώ να βελτιώσω κοινωνικά, μουσικά; πες το όπως θες, σε αυτό το ταξίδι. Πιστεύω ο,τι συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη μαζι μου διότι η επιτυχία είναι ποθητή από όλους μας εννοείται και δουλεύουμε συλλογικά και σκληρά για αυτές τις στιγμές οπότε δεν μας τρομάζει τίποτα!

Πείτε μας λίγα λόγια για την τελευταία κυκλοφορία σας.

Στο “A New Age Of Insanity” η προσέγγιση μας ήταν αρκετά πιο ώριμη και στιβαρή στο rhythm section απο τα προηγούμενα release. Ενδιάμεσα ακούγαμε πολύ hardcore και deathcore με τα βαρβάτα breakdown και όσο να ναι, παίξανε το ρόλο τους. Ή ηχογράφηση του ήταν μια απίστευτη εμπειρία, με πολύ χαβαλέ, όρεξη και απανωτές ιδέες στη σύνθεση του. Την ηχογράφηση ανέλαβε ο Γιώργος Λεωδης και τα τύμπανα ηχογραφήθηκαν στο Made in Hell. Η προώθησή του ξεκίνησε τον Ιανουάριο πανελλαδικά και συνεχίζεται με το μελλοντικό live μας στη Αθήνα, στο Six Dogs στις 20 Μαρτίου.

Ποιος επιμελείται στίχους και μουσική;

Το κατά κύριο κομμάτι στις συνθέσεις καταλαμβάνουν οι γκρούβες που επιμελούνται ο ντράμμερ και το κιθαρίστας. Ξεκινάνε οι “κορμοί” από εκεί κι έπειτα συνολικά, βάζει ο καθένας τη πινελιά του; στα riffs, στα drum rolls, στα leads και πάει λέγοντας. Ο Βλάσης είναι αυτός που γράφει τους στίχους γιατί ξέρει να το κανει καλά και παράλληλα βοηθάει στις συνθέσεις.

Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Κοιτάμε μπροστά στο να καλύψουμε το περισσότερο έδαφος στα ενδότερα κι ετοιμάζουμε δυνατές ανακοινώσεις για την σεζόν που έρχεται, οπότε υπομονή και δουλειά! Και το ερχόμενο Σεπτέμβρη έχουμε σκοπό να τρέξουμε άλλη μια πολυήμερη τουρνέ σε Βαλκάνια και Ευρώπη. Ανυπομονούμε βασικά!
Official links

https://www.facebook.com/rejection1

https://www.instagram.com/rejectionband

https://rejection1.bandcamp.com

https://www.youtube.com/Rejectionband1

Official videos

https://www.youtube.com/watch?v=t4a-JwSEjeg

https://www.youtube.com/watch?v=vf-d0UhPlw0