Νάρθηκες κάτω άκρων για ασφαλή κίνηση και αποκατάσταση

Οι νάρθηκες είναι από τις πιο χρήσιμες ορθοπεδικές κατασκευές, που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει για να κρατήσει ασφαλές και σταθερό το σημείο που έχει υποστεί κάποιον τραυματισμό ή έπειτα από κάποια επέμβαση. Οι νάρθηκες των κάτω άκρων είναι ειδικά σχεδιασμένοι για κάθε σημείο του ποδιού, για το οποίο θα μπορούσε να είναι απαραίτητος ένας νάρθηκας.

Ένας νάρθηκας ποδιού μπορεί να είναι έτσι κατασκευασμένος, ώστε να είναι κατάλληλος για τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί, επίσης, να έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη διάρκεια της νύχτας, όπου οι ανάγκες στήριξης και ακινητοποίησης του ποδιού είναι τελείως διαφορετικές.

Η Orthoway-Ορθοπεδικά Είδη Ι. Τζαγκαράκης, με την εμπειρία δεκαετιών σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό και την τεχνολογία αιχμής που ακολουθεί, φροντίζει να σου προσφέρει πάντα τους καλύτερους ορθοπεδικούς νάρθηκες.

Αναζήτησε, σύμφωνα με τις ανάγκες σου, νάρθηκες γονάτου με μοίρες ή μηροκνημικό νάρθηκα με γωνιόμετρο, νάρθηκες αστραγάλου ή ισχίου και ακόμα βρες ειδικό νάρθηκα για το κότσι.

Μηροκνημικός νάρθηκας κατάλληλος για άτομα με αστάθεια στα γόνατα ή κάποια οργανική βλάβη. Ιδανικός για μετεγχειρητική αποκατάσταση ή επανάκαμψη μετά από κάποιον τραυματισμό.

Κνημοποδικός νάρθηκας τύπου μπότα κατάλληλος για συντηρητική θεραπευτική αποκατάσταση έπειτα από κακώσεις ή κατάγματα συνδέσμου. Ιδανικός για να κατανέμεται ομοιόμορφα το βάρος του σώματος και να ακινητοποιείται η ποδοκνημική.

Νάρθηκας ισχίου με γωνιόμετρο ιδανικός για περιπτώσεις τραυματικού εξαρθήματος ισχίου ή κατάγματος της άρθρωσης του ισχίου, που δεν υπάρχει η δυνατότητα χειρουργικής επέμβασης.

Ανάλογα με το σημείο του ποδιού που εντοπίζεται το πρόβλημα και, επιπλέον, ανάλογα και με το ίδιο το πρόβλημα, γίνεται η επιλογή του κατάλληλου νάρθηκα. Ο νάρθηκας για κότσι θα φανεί απόλυτα χρήσιμος σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το συγκεκριμένο σημείο του ποδιού.

Νάρθηκας ημέρας κατάλληλος για το κότσι, ώστε να κρατιέται σταθερό το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Το ρυθμιζόμενο αυτοκόλλητο Velcro εξυπηρετεί στο να εφαρμόζει εύκολα στο πόδι σε συνδυασμό και με τον ελαστικό ιμάντα γύρω από το κουντουπιέ και το σκουφάκι από neopren.

 Η Orthoway εδώ και 50 και πλέον χρόνια κατασκευάζει ορθοπεδικά είδη από υψηλής ποιότητας υλικά, που αντέχουν στον χρόνο. Βρες αποτελεσματικές λύσεις για κάθε πρόβλημα και πάθηση των κάτω άκρων που απαιτεί νάρθηκα και φρόντισε για την αποκατάστασή τους με τον καλύτερο τρόπο!