O Ιστορικός τέχνης ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ θα τιμηθεί από την ART WAY στην ΑRT GALLERY 35

Η ART WΑΥ στα πλαίσια της νέας έκθεσης εικαστικών με ΘΕΜΑ «ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» που παρουσιάζει από 25 έως 30 Σεπτεμβρίου 2021 πρόκειται να τιμήσει τέσσερεις διακεκριμένους δημιουργούς με διαχρονική παρουσία στο χώρο της τέχνης.

ΤΙΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ θα είναι

ο ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ (Ιστορικός Τέχνης –Εικαστικός) ΓΑΛΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Σχεδιαστής μόδας –Εικαστικός), ο ΣΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Πρόεδρος ΑRT WAY- Εικαστικός – Επιμελητής) και ο ΤΖΙΤΖΜΕΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ (Εικαστικός).

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ΑRT WAY Αφροδίτη Δρακοπούλου-Σάρδη (Επιμέλεια έκθεσης-Δημόσιες σχέσεις) και Κωνσταντίνο Λαγό (Δημόσιες σχέσεις): ”Η Art Way συνεχίζει το ταξίδι της στο μαγικό κόσμο της τέχνης με συνταξιδιώτες εξαίρετους και με ιδιαίτερη άποψη και αισθητική καλλιτέχνες που μέσα από τα έργα τους έρχονται στην ART GALLERY 35 τον μοναδικής ομορφιάς αυτόν χώρο στην καρδιά του Πειραιά, για να μοιραστούν με το φιλότεχνο κοινό εικόνες χαράς και ελπίδας και να δώσουν μέσα από εκείνες δύναμη, αλλά και να οπλίσουν όλους μας με πνευματικά αντισώματα, στους δύσκολους καιρούς που η ανθρωπότητα διανύει. Σκιές και χρώματα από τα ταξίδια που μας σημάδεψαν στα λιμάνια της καρδιάς μας, ένα αέναο οδοιπορικό στα κυκλαδίτικα νησιά και από εκεί στη Ραφήνα και τώρα στον Πειραιά. Λιμάνια που κρύβουν μύθους και μυστικά, όμορφες ανατολές και νοσταλγικά ηλιοβασιλέματα χρώματα με διάχυτο φως και λάμψη εμπνέουν και ενισχύουν τη δημιουργική διάθεση των καλλιτεχνών μας. Τα πινέλα και οι καμβάδες γίνονται γέφυρα επικοινωνίας με το όνειρο και με το χρόνο δημιουργώντας εκρήξεις χρωματικών συνθέσεων που αποπνέουν αλμύρα , θάλασσα, ήχους και εν τέλει ζωή.

Σας περιμένουμε στην έναρξη της έκθεσης μας με θέμα «ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» την 25η Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 17:00 η οποία θα πραγματοποιηθεί με όλους τους κανόνες ασφαλείας και τα προβλεπόμενα μέτρα που έχουν οριστεί λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης. Για προληπτικούς πάντα λόγους και προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο θα γίνεται με τις καθορισμένες αποστάσεις ενώ επισημαίνεται ότι η γκαλερί διαθέτει και εξωτερικό χώρο όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να πιουν ένα ποτό και να απολαύσουν την παραμονή τους στην έκθεσή μας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ: ΑΝΘΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΝΑΤΑΣΑ ΑΡΣΕΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ ΑΤΖΕΜΗ ΕΛΕΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΛΟΥΙΖΑ ΓΑΡΟΦΑΛΗΣ ΑΛΕΞ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΡΙΤΣΑ ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΕΔΗ ΣΤΕΛΛΑ ΔΗΜΗΤΣΑ ΟΛΓΑ EYΘΥΜΙΟΥ-ΚΑΤΣΙΚΗ ΖΩΖΩ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΤΑΝΙΑ-ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑ-ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΟΜΠΙΤΣΑ ΜΑΡΚΕΛΑ ΛΥΕΡΟΥ ΣΟΦΙΑ ΜΑΤΘΑΙΑΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΑΥΡΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΜΟΖΑ ΑΡΑΠΗ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΡΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑ ΝΑΝΑ NART ΞΑΓΟΡΑΡΗ ΦΑΙΔΡΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΓΚΡΑΤΗ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΥ ΜΑΙΡΗ ΠΑΤΡΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΗΤΕΡΣΟΝ ΑΛΙΚΗ ΣΕΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΜΠΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΙΓΑΛΑ ΡΕΝΑ ΣΤΡΙΓΓΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΚΙΝΙΩΤΗΣ ΘΑΝΟΣ ΤΖΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ TOULOUSE ΤΣΑΒΟΛΑΚΗ ΦΙΛΙΑ ΤΣΙΑΜΑΛΟΥ

ΑΡΤΕΜΙΣArt gallery 35 (Καραολή και Δημητρίου 35, Πειραιάς) ΑΝΟΙΚΤΑ «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00-15:00 και 18:00-21:00»